رینگ چرخ جلو تک دیفرانسیل
چرخ های تراکتور ها در قسمت جلو معمولا کوچک تر از چرخ های عقب انتخاب می شوند، رینگ چرخ های جلو در تراکتور های تک دیفرنسیل ، قطر رینگ 16 می باشد و از قسمت وسط، شش عدد جا پیچ دارد و در قسمت ورق داخلی رینگ، سوراخ هایی برای نصب وزنه بر روی رینگ تعبیه شده است.
وقتی که ادواتی پشت تراکتور متصل می شوند، وزن جلوی تراکتور اگر کم باشد باعث بالا آمدن چرخ های جلوی تراکتور می شود به همین منظور در قسمت جلو و رینگ ها از وزنه های سنگین کننده استفاده می شود و هر چقدر وزنه ها به چرخ ها نزدیک تر باشد، فشار کمتری به قسمت جلوبندی تراکتور وارد می شود.
رینگ ها از ورق های فولادی و روش نورد گرم ساخته می شوند و قسمت داخلی رینگ بعد از سوراخ کاری و فرم دادن در داخل طوقه ی رینگ قرار گرفته و جوشکاری می شوند. این رینگ ها معمولا برای لاستیک های معمولی ساخته می شوند و برای لاستیک های تیوبلس مناسب نیستند. باید داخل لاستیک از تیوب استفاده شود.
لاستیک های مورد استفاده بر روی این رینگ ها باید قطر داخلی لاستیک بزرگتر و یا کوچک تر از 16 اینچ نباشد. این رینگ بین تراکتور های 285 و 475 مشترک می باشد و فقط در تراکتور های تک دیفرانسیل قابل استفاده می باشد.
چرخ های جلوی تراکتور ها برای اینکه فرمان نیز بر روی آن ها نصب است و وظیفه ی فرمان گیری به عهده ی چرخ ها می باشد ، در برخی مواقع فشار خیلی زیادی از سمت کناره های رینگ و لاستیک وارد می شود. به همین منظور رینگ چرخ جلو تک دیفرانسیل باید مقاومت کافی در برابر نیرو های وارده از سمت زمین و وزن تراکتور داشته باشند.
به منظور تعویض لاستیک از روی رینگ باید، طوقه ی وسط لاستیک در شیار وسط رینگ قرار گیرد و سپس از یک سمت شروع به بیرون آوردن لاستیک می کنند. چون این رینگ ها به صورت یک تیکه ساخته شده است. در زمان تعویض لاستیک نباید به لبه ی رینگ ها آسیبی برسد چون باعث تیز شدن یا پلیسه دار شدن رینگ شده و هنگام جا زدن تیوب در داخل لاستیک امکان پاره شدن وجود دارد.
بر روی رینگ چرخ جلو تراکتور تک دیفرانسیل، سوراخ هایی برای بستن پیچ تعبیه شده است که این سوراخ ها یه صورت خزینه ای می باشد و از مهره های مخصوص که حالت مخروطی دارد، استفاده شود و قسمت داخلی بر روی توپی نصب می شود هیچگونه لقی نباید داشته باشد و اگر لقی داشته باشد باعث بریده شدن پیچ های چرخ می شود. معمولا وزنه ها از سمت داخل بر روی رینگ چرخ جلو تراکتور با چهار عدد پیچ و مهره نصب می شود که وزن چرخ ها زیاد شود تا فرمان پذیری بهتری در زمین های کشاورزی داشته باشد. رینگ های جلوی تراکتور های تک دیفرانسیل با زاویه ی سر جمعی نسبت به حرکت تراکتور و یک زاویه ی قائم نسبت به خط عمود نصب می شود که بهتر در زمین های کشاورزی بتواند دور بزند و سرش کمتری داشته باشد. رینگ های چرخ ها نباید از قسمت داخل دارای پوسیدگی و زنگ زدگی باشد چون باعث سوراخ شدن تیوپ می شود.