پشتیبانی آنلاین
۹۸۹۱۵۴۶۰۲۰۲۲+
پشتیبانی آنلاین

  +۹۸۹۱۵۴۶۰۲۰۲۲

بیل صاف کن

اشتراک گذاری:

فیلتر محصولات

پیشنهاد لحظه ای

نمایش 10 20 50

بیل صاف کن 1/6 متری شخمیران

36.400.000تومان
بیل صاف کن 1/6 متری شخمیران کمترین عرض بیل را بین بیل های صاف کن شخمیران دارد و به توان کمی برای کشش نیاز دارد.

بیل صاف کن 2 متری خیش ساز صنعت خراسان

19.700.000تومان
بیل صاف کن 2 متری خیش ساز صنعت خراسان دارای عرض 2 متر می باشد و با وزن 190 کیلوگرم به توان 60 تا 65 اسب بخار برای کشش نیاز دارد.

بیل صاف کن 2/5 متری شخمیران

33.900.000تومان
بیل صاف کن 2/5 متری شخمیران با عرض تیغه دو و نیم متر به توان 60 تا 65 اسب بخار برای کشش نیاز دارد.

بیل صاف کن جلو دو جکه ثابت مشهد لودر بهنام

40.000.000تومان
بیل صاف کن جلو دو جکه ثابت مشهد لودر بهنام به طرفین چرخشی نداشته و با استفاده از دو جک تغییر ارتفاع می دهد. به همراه شیر اروپایی و جک ترک عرضه می شود.

بیل صاف کن جلو دو جکه چرخشی مشهد لودر بهنام

45.000.000تومان
بیل صاف کن جلو دو جکه چرخشی مشهد لودر بهنام می تواند به صورت دستی به طرفین بچرخد ضمن اینکه همراه با شیر اروپایی و جک ترک و کلیه اتصالات به فروش می رسد.

بیل صاف کن ساده قطعات آهنگری خراسان

تماس بگیرید
بیل صاف کن ساده قطعات آهنگری خراسان (محمدزاده) با عرض کار دو متر و عمق 20 سانتی متر به توان 75 اسب بخار برای کشش نیاز دارد.

بیل صاف کن عقب تک حالته مشهد لودر بهنام

25.000.000تومان
بیل صاف کن عقب تک حالته مشهد لودر بهنام به اتصال سه نقطه تراکتور وصل می شود و برای صاف کردن سطح خاک در مزارع کوچک کاربرد دارد.

بیل صاف کن عقب سه حالته گلدانی مشهد لودر بهنام

15.000.000تومان
بیل صاف کن عقب سه حالته گلدانی مشهد لودر بهنام در سه حالت به صورت دستی می تواند نسبت به اطراف چرخش داشته باشد و مخصوص تراکتورهای گلدانی و باغی است.

بیل صاف کن عقب سه حالته مشهد لودر بهنام

30.000.000تومان
بیل صاف کن عقب سه حالته مشهد لودر بهنام به صورت سه حالت و چرخشی هستند و برای صاف کردن سطح خاک مورد استفاده قرار می گیرند.

بیل صاف کن هیدرولیک 3 متری شخمیران

121.000.000تومان
بیل صاف کن هیدرولیک 3 متری شخمیران دارای دو جک و شیلنگ هیدرولیک می باشد و با عرض تیغه 3 متر به صورت تمام هیدرولیک می باشد.

بیل صاف کن هیدرولیک قطعات آهنگری خراسان

تماس بگیرید
بیل صاف کن هیدرولیک قطعات آهنگری خراسان (محمدزاده) از جک و شیلنگ هیدرولیک برای آفست شدن و چرخیدن استفاده می کند.

بیل صاف کن

بیل صاف کن عقب

یک مدل بیل صاف کن عقب به صورت نمونه در شکل نشان داده شده است.

بیل صاف کن تراکتوری یک بیل پر کاربرد در کشاورزی می باشد. از این بیل برای صاف کردن سطح زمین کشاورزی، پرکردن کانال ها و جمع کردن کود در دامداری ها استفاده می شود. اجزای اصلی آن شامل شاسی و تیغه می باشد. دو نوع اصلی بیل های صاف کن شامل بیل های صاف کن جلوتراکتوری و بیل صاف کن عقب تراکتوری می باشد. نوع بیل صاف کن عقب البته بیشتر کاربرد دارد. یک سری از بیل های صاف کن در جهت های مختلف زاویه می گیرند تا کارایی بیشتری داشته و در شرایط مختلف به کار بیایند. تغییر زاویه و بالا و پایین شدن بیل هم به صورت هیدرولیکی وجود دارد و هم به صورت دستی. بیل های صاف کن در دسته ادوات و تجهیزات کشاورزی و باغبانی قرار می گیرند. مطالب و جزئیات بیشتر در مورد انواع بیل صاف کن در ادامه مقاله آمده است.  

معرفی و کاربرد

بیل صاف کن تراکتوری وسیله ایست که یک تیغه شبیه تیغه لولر دارد و با یک شاسی به تراکتور متصل می شود. دو نوع کلی از بیل صاف کن ها در بازار موجود است. یکی نوع آن در عقب تراکتور و به اتصال سه نقطه سوار می شود و یک نوع آن در جلو تراکتور سوار می شود و شاسی آن در جلو به شاسی تراکتور پیچ می شود. بیل صاف کن یکی از ماشین آلات با استفاده های متنوع هم در بخش کشاورزی و هم صنعتی و ساختمانی و همچنین راه سازی، می باشد. از بیل صاف کن تراکتوری جهت صاف و هم سطح کردن زمین زراعی، باغات و همچنین به عنوان برف روب سبک و کم حجم و تسطیح کننده جاده و راه هم استفاده می گردند. یک استفاده مهم دیگر از بیل های تراکتوری در دامداری ها می باشد. برای جمع کردن کود و تمیز کردن زیر پای دام در دامداری از انواع بیل های صاف کن استفاده می شود. در کل این بیل ها قابلیت بارکردن برای کامیون و امثالهم ندارند فقط توانایی جمع کردن از روی زمین به صورت یک تل و یا پهن کردن و صاف کردن پستی و بلندی را دارند. یا حتی برای پرکردن کانال هایی که بوسیله بیل بکهو کنده شده، بیل صاف کن یک وسیله مناسب می باشد.

در روش آبیاری غرقابی که آب باید روی سطح حرکت کند، نیاز حیاتی به صاف بودن سطح زمین یا باغ می باشد. چون آب به قسمت های مختلف به صورت یکسان نمی رسد و از طرفی به دلیل پستی وبلندی آب قادر به حرکت در زمین نمی باشد. در نتیجه آبیاری غیر یکنواخت، در جاهای گودتر و پست تر رطوبت زیادی جمع می شود و باعث از بین رفتن مواد مغذی، خفگی ریشه و شسته شدن خاک ناحیه ریشه گیاه می شود و از طرفی در مناطق بلند تر زمین، آب به درستی و به اندازه کافی نمی رسد و جوانه زنی و باردهی گیاه و درخت ناقص و ناکافی می شود. در کل زمین ناهموار هدر رفت آب زیادی دارد چون برای اینکه آب به اندازه کافی به مناطق بلندتر برسد مجبور هستیم که بیشتر آبیاری کنیم. همه این عوامل استفاده از بیل های صاف کن تراکتوری را لازم تر می نمایاند. همانطور که گفته شد، اجزای اصلی بیل صاف کن، شاسی و تیغه یا بیل می باشد اما به تناسب کاربرد و انواع آن یک سری تجهیزات هیدرولیکی هم به آن اضافه می شود.

شاسی بیل های صاف کن هم از قوطی صنعتی و هم از ناودانی ساخته می شود. شاسی ساخته شده با قوطی صنعتی، مقاومت و استحکام بالایی دارد و برای کارهای سنگین تر مناسب است ضمن آنکه سنگین تر هم می باشد. لبه تیغه ها در انواع بیل صاف کن معمولا از جنس ضد سایش می باشد که از استحکام و قدرت بسیار بالایی برخوردار است. ضمن اینکه قابل تعویض هم می باشد و پس از ساییده و فرسودگی عوض می شود. لازم به ذکر است که بیل صاف کن اسامی دیگری مثل خاک صاف کن و گریدر پشت تراکتوری هم دارد. 

انواع بیل صاف کن یا خاک صاف کن

عموم بیل های صاف کن، ساختمان و مکانیزم پیچیده ای نداشته و از بخش مرکزی بدنه ،تیغه یا سوک پایین و شاسی مال بند طراحی و تولید گردیده است. بخش بدنه خاک یا برف را از سطح بالاتر به سطح پایین تر انتقال می دهد. بیل صاف کن تراکتوری بنا به کاربرد و استفاده ای که از آن می شود انواع و اقسامی دارد. همانطور که گفته شد دو نوع اصلی عقب و جلو دارد. بیل جلو صاف کن، تنوع کمتری دارد، اما نوع بیل صاف کن عقب آن، به چند دسته تقسیم می شود که در یک دسته بیل فقط در یک جهت می چرخد و در دسته دیگر بیل یا تیغه در جهت های مختلف قابلیت چرخش دارد. در ادامه در مورد انواع بیل ها و اجزای آنها مفصل تر صحبت خواهد شد.

بیل جلو (بیل صاف کن جلو)

بیل صاف کن جلو

. بیل صاف کن جلو هیدرولیکی را در شکل مشاهده می کنید.

بیل های صاف کن جلو دارای یک تیغه بوده که فقط برای تسطیح خاک و انتقال خاک به محل مورد نظر یا پر کردن چاله از پیش ساخته شده استفاده می شود.

امروزه بیل های صاف کن در دو نوع مکانیکی یا دستی و هیدرولیکی تولید می شوند. نوع مکانیکی یا دستی ساده و ارزان بوده و استهلاک کمی داشته ولی خیلی تنوع بالایی از لحاظ کاری ندارد و برای شرایط مختلف کارایی بالایی ندارد. نوع هیدرولیکی امکانات بیشتری داشته و کار و اپراتوری راحت تری دارد در عین حال که پیشرفته تر هم هست ولی استهلاک بیشتری داشته و در کل هزینه بالایی هم دارد.

بیل صاف کن جلو اگر هیدرولیکی باشد در یک حالت برای بالا و پایین شدن به صورت عمودی از سیستم هیدرولیک استفاده می کند. در واقع در این نوع بیل، سیستم هیدرولیک، کار سه نقطه اتصال را برای بالا و پایین کردن تیغه انجام می دهد. در حالت دیگر سیستم هیدرولیک یا در واقع جک های آن، به بیل زاویه می دهند و تیغه به صورت راست ریز یا چپ ریز عمل می کند.

بیل صاف کن جلو که تغییر زاویه یا چرخش آن به صورت دستی انجام می شود، بوسیله پیچ یا پینی که برای آن تعبیه شده است و سوراخ هایی که روی بیل وجود دارد، می توان در زاویه های مختلف بیل را چرخش داد و بوسیله پین آن را ثابت کرد.

در مقایسه بیل صاف کن جلو و عقب، باید گفت یک مزیت بیل های جلو آن است که اپراتور دید بهتر و تسلط کامل تری روی عملکرد بیل دارد و با دقت بیشتر کار صاف کردن را انجام می دهد. البته یک محدودیت هم بیل های جلو دارند، که به دلیل سبک کار و جلو بسته شدن به تراکتور، تنوع زیادی به اپراتور نمی دهند و خیلی قابل تغییر برای کارهای متنوع نیستند. بالعکس بیل های عقب، در زوایای مختلف کار می کند و همچنین آفست می شود و توانایی بیشتری برای کار در شرایط مختلف دارد. بیل عقب (بیل صاف کن عقب)

بیل عقب (بیل صاف کن عقب)

بیل صاف کن عقب دستگاهی مانند گریدر است و کار صاف کردن را انجام می دهد. با این تفاوت که گریدر راهسازی ماشینی است که معمولا از دو یا سه تیغه یکی برای صاف کردن پستی و بلندی های زمین و اصطلاحا تسطیح و زیر سازی زمین و راه استفاده شده و همچنین به منظور انتقال خاک و رساندن به محل مورد نظر به کار می رود. بعلاوه گریدر میتواند کارهای دیگری مانند شیب بندی و شانه سازی جاده را نیز انجام دهد. اما بیل های صاف کن دارای یک تیغه بوده که فقط برای تسطیح خاک و انتقال خاک به محل مورد نظر یا پر کردن چاله از پیش ساخته شده استفاده می شود. همانطور که گفته شد بیل های عقب صاف کن

بیل های صاف کن عقب هم مثل بیل های صاف کن جلو هم نوع دستی یا مکانیکی آن موجود است و هم نوع هیدرولیکی که در آن برای زاویه گرفتن در جهت های مختلف از توان هیدرولیک و بوسیله جک های هیدرولیکی که روی آن تعبیه شده است، استفاده می کند.

نوع دستی هم اول اینکه تنوع کاری کمتری دارد و همانطور که برای بیل جلو هم گفته شد در کارهای مختلف کارایی یکسانی ندارد. معمولا زاویه کمتری می گیرد، یعنی هم تعداد زاویه کمتری می گیرد و در همه جهات قابل زاویه گرفتن نیست و هم مقدار زاویه کمتری می گیرد. اما خوب ارزان تر بوده و استهلاک کمتری دارد.

بیل عقب صاف کن

یک مدل بیل عقب صاف کن را نشان می دهد که در جهت های مختلف به صورت هیدرولیکی زاویه می گیرد.

بیل عقب گردان

این بیل هم جزء بیل های عقب محسوب می شود، ولی به جهت اینکه یک حالت نسبتا خاص می باشد به صورت جدا ذکر شده است. بیل صاف کن عقب چرخشی سه حالته، در سه محور به صورت مکانیکی یا دستی زاویه می گیرد. اولی روی زمین زاویه به صورت چپ یا راست می گیرد، دومی به صورت عمودی بالا و پایین می شود و سومی در پشت تراکتور میزان آفست شدن را مشخص می کند. این بیل بیشتر کارایی باغی دارد.

بیل عقب صاف کن گردان

یک بیل عقب صاف کن گردان را نشان می دهد.

سبد خرید
Facebook Email Instagram YouTube Pinterest linkedin WhatsApp WhatsApp Telegram
ورود | ثبت نام
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
درخواست بازیابی رمز عبور
لطفاً پست الکترونیک یا موبایل خود را وارد نمایید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
ایمیل بازیابی ارسال شد!
لطفاً به صندوق الکترونیکی خود مراجعه کرده و بر روی لینک ارسال شده کلیک نمایید.
تغییر رمز عبور
یک رمز عبور برای اکانت خود تنظیم کنید
تغییر رمز با موفقیت انجام شد