پشتیبانی آنلاین
۹۸۹۱۵۴۶۰۲۰۲۲+
پشتیبانی آنلاین

  +۹۸۹۱۵۴۶۰۲۰۲۲

قطعات برق تراکتور

اشتراک گذاری:

لوازم و قطعات برق تراکتور

قطعات برق تراکتور

یکی از قسمت های مهم در تراکتورها، قطعات برق تراکتور می باشد. قطعات برقی تراکتور نقش بسیار مهمی در عملکرد مطلوب تراکتور دارند. تراکتور به عنوان منبع تآمین کننده توان در کشاورزی شناخته می شود که با وجود آن کشاورزی مکانیزه و صنعتی رونق می گیرد و یکی از پایه های اصلی در انقلاب اول در کشاورزی بود. با کاربرد و توسعه تراکتور بود که کشاورزان توانستند تولید زیادی داشته باشند و سطوح عظیم را به زیر کشت ببرند. تراکتورها مجموعه ای از بخش های مختلف هستند که با هم در هماهنگی بالایی کار می کنند و هر یک باید در نهایت درستی و دقت فعالیت کنند.
وظیفه سیستم برقی تراکتور، استارت اولیه و روشن کردن تراکتور، برق رسانی و روشنایی به چراغ ها، نشان دادن دور موتور و سرعت پیشروی تراکتور، برق رسانی به شمع گرمکن و سنسورهای مختلف تراکتور که پشت داشبورد نشان داده شده اند، سرمایش و گرمایش و امکانات کابین تراکتور و هر تجهیزی که به برق نیاز دارد می باشد.
بخضی از قطعات برق تراکتور که بیشتر تعویضی و مصرفی هستند شامل، باتری، آفتامات دینام تراکتور، اتومات استارت تراکتور، چراغ های تراکتور، دسته سیم کامل تراکتور، زغال استارت تراکتور، سوئیچ کامل تراکتور، فرم کامل با چراغ تراکتور و لامپ چراغ جلو تراکتور می باشد.
باتری در تراکتور که مثل خودرو وظیفه برق رسانی برای استارت و روشن شدن خودرو و تآمین برق بعضی قطعات را بر عهده دارد. برق توسط آلترناتور یا دینام تراکتور به صورت سه فاز تولید می شود و مناوب است. در مرحله بعدی توسط یکسو کننده یا دیود به برق دی سی یا مستقیم تبدیل می شود که دارای ولتاژ 12 ولت می باشد. این برق مستقیم شده باتری را شارژ می کند. زمانی که باتری شارژ شد، به وسیله آفتامات برق قطع می شود تا آسیبی به باطری نرسد.

قطعات برق تراکتور

برق استارت در تراکتور توسط باتری تأمین شده و به استارت تراکتور می رود. در استارت، برق به توان دورانی تبدیل شده و با چرخش دنده درگیر با چرخ دنده متصل میل لنگ موتور، منجر به بالا و پایین رفتن پیستون ها می شود با حرکت پیستون ها و تزریق سوخت در محفظه احتراق موتور، اشتعال صورت گرفته و موتور روشن می شود. از جمله خرابی هایی که برای اتومات استارت تراکتور ایجاد می شود؛ سوختن سیم پیچ آهنربایی، شکستن سری اتومات، خرابی پلاتین ها و … می باشد. البته قسمت استارت تراکتور شامل قطعات کوچک دیگری مثل زغال استارت، اتومات استارت، روتور استارت، بالشتک های استارت، دنده استارت، کلاچ دنده استارت، بوشها، پوسته و پایه زغال استارت می باشد.
هر کدام از مصرف کننده های برق در تراکتور، میزان مشخصی برق مصرف می کنند. در نتیجه باید رشته سیم مخصوص به خود را داشته باشند. اگر سیم بیش از حد ضخیم باشد، افت جریان و مقاومت زیادی را در مدار ایجاد می کند و اگر نازک تر از حد هم باشد، موجب داغ شدن و آب شدن سیم شده و حتی خطر آتش سوزی هم دارد. به مجموعه سیم های درکنار هم که هر کدام به یک مصرف کننده وصل می شود، دسته سیم کامل تراکتور گفته می شود.
تراکتورها و ماشین های خودگردان کشاورزی برای کار شبانه روزی، نیاز به یک سری لامپ هایی برای روشن کردن فضای کاری خود دارند. اصلی ترین چراغ در تراکتورها، چراغ های جلو می باشد که دارای لامپ هایی سه پایه می باشند. بیشترین نور را هم در بین چراغ های تراکتور، چراغ های جلو دارند که دارای دو سوی بالا و پایین می باشند.
یکی از انواع لامپ های تراکتور، لامپ های حبابی می باشند که دیرتر داغ شده و دیرتر هم از کار می افتند. ضمن اینکه مصرف کمی هم دارند و مشکل خاصی را در سیم کشی تراکتور ایجاد نمی کنند. جدیدا هم لامپ های ال ای دی در بازار رایج شده است که نه خیلی داغ شده و نه مصرف برق بالایی دارند، ضمن آنکه نور خوبی هم تولید می کنند.
برای خرید قطعات برق تراکتور می توانید از سایت بنوان اقدام کنید و همه نوع قطعات مورد نیاز خود را تأمین کنید ضمن آنکه قیمت ها و مخصوصا قیمت قطعات برق تراکتور در سایت بسیار به صرفه و مناسب برای کشاورزان محترم در نظر گرفته شده است.

سبد خرید
Facebook Email Instagram YouTube Pinterest linkedin WhatsApp WhatsApp Telegram
ورود | ثبت نام
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
درخواست بازیابی رمز عبور
لطفاً پست الکترونیک یا موبایل خود را وارد نمایید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
ایمیل بازیابی ارسال شد!
لطفاً به صندوق الکترونیکی خود مراجعه کرده و بر روی لینک ارسال شده کلیک نمایید.
تغییر رمز عبور
یک رمز عبور برای اکانت خود تنظیم کنید
تغییر رمز با موفقیت انجام شد