پشتیبانی آنلاین
۹۸۹۱۵۴۶۰۲۰۲۲+
پشتیبانی آنلاین

  +۹۸۹۱۵۴۶۰۲۰۲۲

قطعات گیربکس و آکسل عقب تراکتور

اشتراک گذاری:

لوازم و قطعات گیربکس و آکسل عقب تراکتور

تراکتور از قسمت های مختلفی تشکیل شده است. یکی از مهمترین قسمت های تراکتور گیربکس و آکسل عقب تراکتور می باشد. گیربکس از جمله قسمت های انتقال توان در تراکتورها می باشند که در کنار دیگر قسمت هایی از قبیل، کلاچ، دیفرانسیل و کاهنده نهایی وظیفه انتقال توان از موتور به چرخ ها را بر عهده دارند. گیربکس در تراکتور چند وظیفه مهم دارد که شامل افزایش یا کاهش سرعت دورانی که با تغییر نسبت دنده ها انجام می شود. دیگر وظایف مثل تغییر جهت چرخش به صورت دنده عقب و جلو اعمال می شود و یک مورد هم که به نوعی خاص تراکتور می باشد، خروجی شافت پی تی او یا خرمنکوب است که از گیربکس گرفته می شود.
البته گیربکس ها با پیشرفت صنعت تنوع و تکنولوژی های جدیدی پیدا کرده اند که از جمله آنها انتقال توان هیدرولیکی مثل تورک کانورتورها و یا گیربکس های اتوماتیک می باشد ولی گیربکس های معمول در تراکتورهای تولید شده در ایران از نوع گیربکس های دستی و دنده ای می باشد. در این گیربکس ها به طور معمول از دو یا سه شافت محرک و متحرک که روی آنها یک سری دنده قرار گرفته است، تشکیل شده اند.

قطعات گیربکس و آکسل عقب تراکتور

گیربکس تراکتورهای فرگوسن که در ایران متداول هستند از نوع گیربکس های کشویی است. در این مدل گیربکس ها، یک شافت از کلاچ وارد جعبه دنده می شود که چون از موتور می اید همیشه در حال چرخش است مگر اینکه کلاچ توسط اپراتور گرفته شود و به تدریج از حرکت بایستد. این شافت و دنده های روی آن به عنوان شافت محرک می باشند. یک شافت دوم یا شافت بالایی هم وجود دارد که از گیربکس خارج شده و به سمت دیفرانسیل می شود. شافت خروجی و دنده های آن در گیربکس متحرک هستند. حرکت از شافت محرک یا پایینی به شافت متحرک یا بالایی توسط دنده های روی آنها انتقال می یابد. نسبت بین این دو دنده که به صورت نسبت بین قطرهای آن یا به صورت متداول تر نسبت به تعداد دندانه های آنها بیان می شود تعیین کننده کاهش یا افزایش سرعت دورانی خروجی از گیربکس می باشد. بدین ترتیب که اگر سرعت دورانی از دنده کوچک به بزرگ منتقل شود، سرعت کاهشی و گشتاور افزایشی می شود و اگر از دنده کوچک به دنده بزرگ سرعت منتقل شود، سرعت افزایشی و گشتاور کاهشی می گردد. تغییر دنده یا شماره دنده ها بر عهده اپراتور یا راننده تراکتور می باشد که با دنده سنگین حرکت کند یا با دنده سبک.
بعد از گیرکس حرکت به دیفرانسیل می رسد. در دیفرانسیل حرکت تقسیم شده و به دو چرخ چپ و راست می رود. علاوه بر این ساختار و دنده های دیفرانسیل به نحوی است که می تواند موجب شود که چرخ چپ و راست با سرعت های دورانی متفاوتی بچرخند که این مسأله کمک زیادی به چرخش تراکتور در سر پیچ ها می کند. تا اینجای کار تفاوتی بین دیفرانسیل تراکتور با ماشین های سواری وجود ندارد. تفاوت و خصوصیتی که در تراکتور می باشد آن است که می توان با قفل دیفرانسیل، چرخش دو چرخ چپ و راست را یکسان کرد که کمک می کند اگر یک چرخ در خاک نرم یا گلی گیر کرد با استفاده از قفل دیفرانسیل، توان به طور مساوی بین دو چرخ تقسیم شود و بکسوات تراکتور کمتر شده و به حرکت خود ادامه بدهد.
از جمله قطعاتی که می تواند در زیر مجموعه قطعات گیربکس و آکسل عقب تراکتور قرار بگیرد پلوس کوتاه چرخ عقب، پمپ هیدرولیک داخل گیربکس تراکتور، پوسته آکسل عقب، شافت Pto تراکتور فرگوسن و رومانی، لیور دنده تراکتور و … می باشد. سایت بنوان به عنوان سایت تخصصی فروش قطعات تراکتور و همچنین فروش قطعات یدکی تراکتور، در زمینه فروش قطعات گیربکس و آکسل عقب تراکتور هم فعال است و قطعات مختلف آن را برای کشاورزان تأمین می کند. برای خرید قطعات گیربکس و آکسل عقب تراکتور می توانید از سایت این کار را انجام داده و نسبت به قیمت قطعات گیربکس و آکسل عقب تراکتور هم اطمینان کافی را داشته باشید.

سبد خرید
Facebook Email Instagram YouTube Pinterest linkedin WhatsApp WhatsApp Telegram
ورود | ثبت نام
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
درخواست بازیابی رمز عبور
لطفاً پست الکترونیک یا موبایل خود را وارد نمایید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
ایمیل بازیابی ارسال شد!
لطفاً به صندوق الکترونیکی خود مراجعه کرده و بر روی لینک ارسال شده کلیک نمایید.
تغییر رمز عبور
یک رمز عبور برای اکانت خود تنظیم کنید
تغییر رمز با موفقیت انجام شد