پشتیبانی آنلاین
۹۸۹۱۵۴۶۰۲۰۲۲+
پشتیبانی آنلاین

  +۹۸۹۱۵۴۶۰۲۰۲۲

قطعات یدکی پمپ سمپاش

نمایش 10 20 50

دیافراگم پمپ سمپاش

تماس بگیرید
دیافراگم یکی از قطعات یدکی پرکابرد در پمپ های دیافراگمی سمپاش ها می باشد. معمولا این پمپ ها دارای سه یا چهار دیافراگم می باشند که وظیفه پرفشار کردن سم را دارند.

سر سیلندر پمپ سمپاش

تماس بگیرید
سرسیلندر یکی از قطعات یدکی پمپ های سمپاش می باشد که نقش مهمی در آب بندی، دوام و استحکام و خنک کردن پمپ دارد. ضمن اینکه محل قرار گیری سوپاپ ها هم می باشد.

سوپاپ پمپ سمپاش

تماس بگیرید
یکی از قطعات یدکی در انواع پمپ های پیستونی و دیافراگمی در سمپاش ها سوپاپ ها هستند. محلول سم از طریق سوپاپ مکش به پمپ وارد و از طریق سوپاپ کمپرس، خارج می شود.

پیشنهاد لحظه ای

قطعات یدکی پمپ سمپاش

سمپاش های تراکتوری کشاورزی به دلیل سبک کاری و سیستمی که دارد دارای قطعات زیادی هستند. به طوری که می توان گفت در بین ادوات کشاورزی یکی از پر قطعه ترین هستند که از قطعات ریز و درشت زیادی تشکیل شده اند و برای یک عملکرد مناسب و با بازدهی بالا، باید تمام این قطعات در هماهنگی و درستی کامل با یکدیگر کار بکنند.

یکی از قطعات حیاتی و مهم سمپاش ها، پمپ های آن هستند. پمپ سمپاش قلب سیستم سمپاش ها هستند. که حرکت دورانی شافت شش خار تواندهی تراکتور را به توان سیالی تبدیل می کنند. دو نوع کلی از پمپ ها در سمپاش ها کاربرد دارد که شامل پمپ پیستونی سمپاش و پمپ دیافراگمی سمپاش ها می باشند. پمپ دیافراگمی یک پمپی است که استهلاک کمتری نسبت به پمپ پیستونی دارد و معمولا در فشارهای کمتر مناسب تر می باشد.

در کشاورزی، پمپ های دیافراگمی بسیار مهم هستند زیرا در انواع سمپاش های توربینی و توربولاینر استفاده می شود. می توان مزایای اصلی استفاده از آنها در کشاورزی را فهرست کرد: آب بندی عالی و جلوگیری قوی از نشتی؛ در وضعیت خشک به خوبی راه اندازی می شود؛مقاومت مکانیکی و شیمیایی. به لطف این ویژگی ها، پمپ های دیافراگمی برای سمپاشی و علف های هرز محصولات کشاورزی مانند غلات، سبزیجات، باغ ها، تاکستان ها و باغ های زیتون ایده آل هستند. بنابراین، درک نحوه عملکرد یک پمپ دیافراگمی با جزئیات بسیار مفید است.

پمپ های دیافراگمی از دسته پمپ های جابجایی مثبت هستند که از تغییرات متناوب حجم یک محفظه (انبساط و انقباض) برای ایجاد عدم تعادل فشار بین محفظه و فضاهای مجاور استفاده می کنند. برای سهولت درک، می‌توان به مثالی از استفاده روزمره از پمپ دیافراگمی اشاره کرد: سرنگ تزریق استاندارد.

دقیقاً مانند سرنگ، مایع ابتدا به لطف خلاء ایجاد شده در داخل محفظه پمپاژ به داخل کشیده می شود. در تلاش برای جبران عدم تعادل فشار، مایع به طور طبیعی به سمت فضای فشار پایین تر (مثلاً در داخل سرنگ) مکیده می شود و به اصطلاح فاز مکش را ایجاد می کند.  در مرحله بعد فشار داخل محفظه پمپاژ افزایش می یابد (در سرنگ این کار با فشار دادن انگشت روی پیستون انجام می شود). در این مرحله فشار در داخل محفظه افزایش می یابد که سیال را با اصل معمول مخازن ارتباطی به بیرون هل می دهد: به این مرحله تحویل یا خروجی می گویند.

در پمپ های دیافراگمی، درست مانند سرنگ ها، انبساط و انقباض با استفاده از نوسانات متناوب یک عنصر الاستیک به نام دیافراگم ایجاد می شود. مجموع دو فاز مکش و تحویل یک سیکل کامل پمپاژ (یا دوره) ایجاد می کند. از آنجایی که محفظه دارای حداکثر حجم تعریف شده و غیر قابل تغییر است، حجم پمپ شده در هر سیکل بدون توجه به فشار ثابت است. به همین دلیل پمپ های جابجایی مثبت را پمپ های حجمی یا جریان ثابت می نامند. بنابراین، برای تغییر نرخ جریان یک پمپ دیافراگمی لازم است تعداد سیکل‌ها در دقیقه افزایش یا کاهش یابد. برعکس، فشار قابل دستیابی با یک پمپ جابجایی مثبت هیچ محدودیت نظری ندارد، زیرا تنها توسط استحکام ساختاری اجزای آن و مهندسی ساخت آن محدود می شود. پمپ های دیافراگمی و همچنین پمپ های پیستونی به گروه پمپ های رفت و برگشتی حجمی تعلق دارند، زیرا دیافراگم یک حرکت رفت و برگشتی نوسانی انجام می دهد، یعنی دقیقاً همانطور که در سرنگ انجام می شود به سمت بالا و پایین حرکت می کند. پمپ رفت و برگشتی باید توسط یک منبع نیروی خارجی که در اینجا شافت PTO  تراکتور است به حرکت درآید. پمپ از طریق یک سیستم انتقال مکانیکی متشکل گاردان و چهار شاخه به موتور متصل می شود که حرکت چرخشی میل لنگ را به حرکت رفت و برگشتی دیافراگم تبدیل می کند.

پمپ پیستونی نوعی پمپ جابجایی مثبت است که در آن پیستون یا پلانجر بالا و پایین شده یا رفت و آمد می کند. از پمپ های پیستونی برای تحت فشار قرار دادن مایعات و در سمپاش ها برای محلول سمی استفاده کرد. آنها می توانند در طیف وسیعی از فشارها عمل کنند. با استفاده از این پمپ ها، عملکرد فشار بالا را می توان بدون تأثیر نامطلوب بر دبی و سرعت جریان به دست آورد. پمپ های پیستونی همچنین می توانند با محیط های چسبناک و یا محلول های سنگین و با ویسکوزیته بالا و محیط های حاوی ذرات جامد مقابله کنند. پمپ های پیستونی اغلب در جاهایی که نیاز به فشار بالا و ثابت دارند و نیز در سیستم های آبیاری یا تحویل آب استفاده می شوند.

اکنون که می دانیم پمپ ها چگونه کار می کنند، مزایا و معایب پمپ های دیافراگمی و پیستونی چیست؟ در اینجا دلایل زیادی برای بررسی وجود دارد. در بخش زیر به برخی از این موارد پرداخته شده است، از جمله خوردگی و سایش، هزینه خرید، نگهداری و تعمیر. علاوه بر این، مزایا و معایب فنی و همچنین برخی از نمونه های کاربردی مورد بررسی قرار می گیرد.

مشابه آنچه در بالا به آن اشاره کردیم. یک پمپ دیا فراگمی در معرض سایش بیشتر اجزای خود است، بنابراین خطر آسیب آن از طریق فشار مکانیکی ثابت بیشتر است. با این حال، پمپ دیافراگمی به سادگی ساخته شده است. این امر نگهداری و تعمیر آن را آسان تر می کند و حتی تعمیرات و مشکلات جزئی توسط خود کاربران قابل حل است. بسته به کاربرد، پمپ دیافراگمی یا پیستونی می‌تواند مزایا و معایبی را ارائه دهد، به طور خلاصه باید گفت پمپ های دیا فراگمی عملکرد و اجزای  ساده تری نسبت به پمپ های پیستونی دارند. اما استهلاک و سایش پمپ های دیافراگمی از پیستونی بیشتر است. ضمن اینکه هزینه تعمیرات پمپ های دیافراگمی بیشتر از پیستونی می باشد. همچنین عملکرد پمپ های پیستونی در برابر مواد با ویسکوزیته بالا بهتر است.

قطعات یدکی پمپ سمپاش ها بسیار زیاد است و تنوع زیادی دارد. در اینجا می توان چند مورد از قطعات یدکی پر مصرف در پمپ ها را بدان اشاره کنیم که شامل دیافراگم یا لاستیک دیافراگم، سوپاپ و سر سیلندر می باشد. همه این قطعات یا تعدادی از اینها در انواع پمپ ها شامل CK110، CK120، برتولینی 530، کمت 96 و کمت 145 و آنووی 1604 کاربرد دارند.

سبد خرید
Facebook Email Instagram YouTube Pinterest linkedin WhatsApp WhatsApp Telegram
ورود | ثبت نام
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
درخواست بازیابی رمز عبور
لطفاً پست الکترونیک یا موبایل خود را وارد نمایید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
ایمیل بازیابی ارسال شد!
لطفاً به صندوق الکترونیکی خود مراجعه کرده و بر روی لینک ارسال شده کلیک نمایید.
تغییر رمز عبور
یک رمز عبور برای اکانت خود تنظیم کنید
تغییر رمز با موفقیت انجام شد