پشتیبانی آنلاین
۹۸۹۱۵۴۶۰۲۰۲۲+
پشتیبانی آنلاین

  +۹۸۹۱۵۴۶۰۲۰۲۲

قطعات تریلر

اشتراک گذاری:

لوازم و قطعات تریلر

قطعات تریلر

یک نمونه تریلر دو چرخ را در شکل می بینید

تریلر یکی از ادوات لازم در ضروری در کار کشاورزی و روستایی می باشد که شکل و اجزای ساده ای داشته و همیشه مورد استفاده قرار می گرفته است. تریلر در کشاورزی و باغداری برای حمل محصولات برداشت شده یا کود و خاک بیشتر در مسافت های کوتاه مورد استفاده قرار میگیرد.اصلی ترین اجزای تریلر شامل شاسی، بدنه و اتاق یا کفی تریلر و چرخ ها می باشد. تریلر ها در انواع تریلر دو چرخ ظرفیت دو تن، تریلر دو چرخ ظرفیت سه تن و تریلر چهار چرخ ظرفیت پنج تن موجود می باشند. قطعات تریلر شامل جک تریلر و اجزای سیستم هیدرولیک، فنر های شاسی، جک پارک، توپی و بلبرینگ چرخ و رینگ ها می باشد. بار سنگین و فشار زیاد به بلبرینگ ها و فنر های شاسی آسیب می زند و در نتیجه باید در فاصله زمانی کوتاه تری تعویض شوند.

اصول کاربرد تریلر

یکی از قدیمی ترین تجهیزات و ادوات کشاورزی تریلی یا تریلرها می باشند. از دیرباز تراکتورهای مختلف این قابلیت را داشتند تا به آنها تریلر متصل شود و برای جابه جایی مواد و محصولات کشاورزی از آن استفاده کرد. حتی به محل اتصال ادوات کشیدنی در تراکتور، تریلی بند هم گفته می شود. از تراکتورهای اولیه تاکنون، تراکتورها می توانستند ادوات را به دنبال خود بکشند و این اتصال سه نقطه بود که پس از گذشت چند سال ابداع شد. ادواتی که به صورت کششی به تراکتور متصل می شوند این مزیت را دارند که در ابعاد بزرگتر و سنگین تر ساخته و استفاده شوند.

تریلر در کار کشاورزی و روستایی یک وسیله همه کاره است. از انواع مواد مختلف گرفته شامل انواع محصولات کشاورزی که برداشت شده اند، کود دامداری و حتی مصالح ساختمانی را جابه جا می کنند. البته بیشتر در مسافت های کوتاه استفاده می شود و یک وسیله کار راه انداز است، ضمن اینکه نسبت به دیگر وسایل باربری با حجم و اندازه های خودش بسیار قیمت مناسبی دارد.

انواعی از تریلر ها در بازار و بین کشاورزان رایج است که دلیل اصلی تقسیم بندی، تنوع در حجم و ظرفیت جرمی آنها می باشد. انواع تریلر ها شامل تریلی دو چرخ ظرفیت سه تن، تریلی دو چرخ ظرفیت دو تن و تریلی چهار چرخ ظرفیت پنج تن می باشد. تریلی های دو چرخ و ظرفیت های دو و سه تن ویژه تراکتورهای چهار سیلندر و تراکتور چهار چرخ بزرگ ویژه تراکتور شش سیلندر می باشد. چون تراکتور باید هم توان کششی وزن تریلر را تأمین کند و هم  توان هیدرولیکی جک بالا برنده تریلر را پاسخ بدهد. تریلر ها معمولا یک جک هیدرولیک تلسکوپی دارند که به جک تریلر هم در بازار معروف است. جک تلسکوپی در جایی به کار می رود که فضا برای جک کم باشد و همچنین نیاز به جک با کورس بلند باشد. جک تلسکوپی تریلر یک طرفه می باشد بدین شکل که برای تخلیه از توان هیدرولیک تراکتور استفاده می کند و برای برگشت بر اثر وزن بدنه تریلر جمع می شود.

تریلر ها به صورت های مختلف می توانند بار را تخلیه کنند. یک سری از تریلر ها این توانایی را دارند که بار را از طرفین و از پشت تخلیه کرده و یک سری دیگر از تریلر ها فقط بار را از پشت تخلیه می کنند. تخلیه بار از طرفین یک امتیاز محسوب شده و مخصوصا در جاهایی که فضا کم است و جا برای دور زدن تراکتور و تریلر وجود ندارد بسیار کارایی دارد. چون مجموع تراکتور و تریلر دارای طول بلندی هستند.

یک دستگاه تریلی چهار چرخ که به طرفین هم تخلیه می کند

قطعات تریلر ها

 قطعات یدکی تریلی شامل جک و شیلنگ و سیستم هیدرولیک، توپی چرخ، بلبرینگ، رینگ و لاستیک تریلر می باشد. به تراکتور با حداقل یک خروجی هیدررولیک می توان تریلی را متصل کرد چرا که جک آن یکطرفه می باشد. مهمترین نکته قطعات یدکی سیستم هیدرولیک تریلر مرتبط با سرویس و نگهداری آنهاست. یکی از عیب های رایج در جک های هیدرولیک روغن ریزی آنها می باشد که مربوط به خرابی پکینگ هاست و در صورت مشاهده باید پکینگ ها تعویض شود.

یکی دیگر از مشکلات تریلر ها شکستن بلبرینگ تریلر تحت بار سنگین می باشد که با توجه به فشار زیادی که در اثر بار سنگین به بلبرینگ ها می آید احتمال شکستن آنها بیشتر می شود. همچنین از دیگر تعمیراتی که برای تریلر ها پیش می آید شکستن فنرهای آن می باشد که این هم در اثر بار سنگین و فشار مضاعف به کمک فنرهاست. باید دقت شود که متناسب با ظرفیت تریلر ها به آنها بار شود و بیشتر از توان آن بارگیری نکرد تا با چنین مشکلاتی مواجه نشود.

شاسی تریلر و محورهای آن هم از اهمیت بالایی برخوردار است و باید ابعاد و ضخامت آن در حد قابل قبولی باشد تا در زمانی که تریلر پر از بار است دوام داشته و به اندازه کافی محکم باشد تا دچار خمش نشود. این موضوع همچنین در مورد جنس و ضخامت ورق به کار رفته در بدنه هم  باید که باید کیفیت لازم را داشته باشد تا راحت دچار خم شدن و شکستگی نشود.

سبد خرید
Facebook Email Instagram YouTube Pinterest linkedin WhatsApp WhatsApp Telegram
ورود | ثبت نام
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
درخواست بازیابی رمز عبور
لطفاً پست الکترونیک یا موبایل خود را وارد نمایید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
ایمیل بازیابی ارسال شد!
لطفاً به صندوق الکترونیکی خود مراجعه کرده و بر روی لینک ارسال شده کلیک نمایید.
تغییر رمز عبور
یک رمز عبور برای اکانت خود تنظیم کنید
تغییر رمز با موفقیت انجام شد