پایه فاروئر
فاروئر در کشاورزی برای ایجاد جوی و پشته به کار می رود. فاروئر تشکیل شده از یک سری پایه که به یک شاسی متصل شده اند. با حرکت فاروئر در زمین کشاورزی به تعداد پایه ها، جوی در زمین تشکیل می شود. یکی از کاربرد های فاروئر بعد از بذرپاشی در کشت گندم است. در آنجا بعد از اینکه بذرپاشیده شده، معمولا یک دیسک زده می شود تا بذر و خاک مخلوط شود. بعد از دیسک زنی نوبت به فاروئر زنی می شود که جوی های آبیاری را به صورت جوی و پشته های کنار هم ایجاد می کند. این جوی ها برای آبیاری سطحی و غرقابی استفاده شده و همه به یک جوی بزرگ و اصلی متصل می شوند. فاروئر در باغات و برای تراکتور گلدونی هم استفاده می شود که در آنجا فقط تعداد شاخه های آن کمتر از انواع زراعی می شود و از لحاظ اجزا و ساختار تفاوتی بین فاروئر زراعی و باغی وجود ندارد.
یکی دیگر از کاربرد های فاروئر که بین کشاورزان دیده می شود، استفاده از آن برای وجین و سله شکنی بین ردیف های کشت می باشد. چون معمولا فاروئر کاشت و فاروئر وجین یکی می باشد، بنابراین فاصله پایه ها برابر فاصله ردیف های کشت می باشد و نیازی هم به تغییر فاصله پایه ها نیست. فاروئر در مرحله داشت کار وجین علف های هرز و سله شکنی را انجام می دهد. البته کیفیت کاری کاملی مثل کولتیواتورها ندارد چون که خاک را خیلی جا به جا می کند ولی بعضا کشاورزان با توجه به هزینه ای که تهیه کولتیواتور ویژه وجین دارد، از همان کولتیواتور برای آن کار وجین هم استفاده می کنند.
قطعات یدکی فاروئر شامل بیلچه فاروئر و پایه فاروئر می باشد. پایه فاروئر از یک طرف بیلچه روی آن نصب می شود و از طرف دیگر به شاسی متصل می شود. پایه فاروئر در معرض تنش ها و فشارهای زیادی از طرف خاک می شود. در ادواتی که با خاک درگیر هستند، پایه نقش مهمی ایفا می کند و استحکام و سختی آن بسیار اهمیت دارد. پایه فاروئر اگر جنس ضعیفی داشته باشد زود خم شده و یا تاب بر می دارد و نیازه به تعویض پیدا می کند. علاوه بر جنس، ضخامت پایه و انحنای آن هم بر سختی و دوام پایه تأثیرگذار است. هر چه که ضخامت پایه بیشتر باشد، سختی و دوام آن بیشتر می شود. البته سنگین تر هم می شود که ممکن است به تراکتور فشار بیاید.
یکی از قابلیت هایی که پایه های کولتیواتور دارد آن است که می توان ارتفاع پایه را کم یا زیاد کرد. این تنظیم مخصوصا برای وقتی که از آن برای وجین استفاده می شود کارایی دارد و در صورتی که ارتفاع محصول بلند بود، برای آنکه به محصول گیر نکند، می توان ارتفاع پایه ها را بلند تر کرد. البته ذکر این نکته هم لازم است که در ارتفاع بلند فشار بیشتری به پایه ها می آید و احتمال خم شدن و یا تاب برداشتن آنها بیشتر است. پایه های فاروئر بنوان با سختی و استحکام بالا، با دوام بوده و طول عمر زیادی را برای فاروئر کشاورزان فراهم می کند.