سوئیچ کامل تراکتور
برای روشن کردن تراکتور ها از سوئیچ های مختلف استفاده می کنند اما سوئیچ های تراکتور فرگوسن از یک مدل پیروی می کنند. این سوئیچ ها حتی کلیدی که درون آن ها قرار می گیرد از یک مدل بوده و بین همه ی تراکتور های فرگوسن مشترک می باشد. سوئیچی که در تراکتور ها استفاده می شود باید مشخصات مخصوصی داشته باشد، به این دلیل که موتور تراکتور ها دارای شمع گرم کن بوده و این شمع گرم کن قبل از استارت زدن باید فعال شود و پس از روشن شدن، شمع گرم کن قطع شود.
سوئیچی که بیشتر در تراکتور های 285، 475 و 399 های قدیمی استفاده شده از یک مدل بوده و فقط سوئیچ تراکتور های 399 جدید کمی متفاوت است. پشت سوئیچ چند سوکت بزرگ و کوچک تعبیه شده که هر کدام وظیفه ی جداگانه ای دارند. سوئیچ از یک قسمت به بدنه ی داشتبورد متصل می شود که توسط یک مهره این اتصال برقرار می شود
برای این که در زمان اتصال سیم های سوئیچ اشتباهی پیش نیاید، کنار هر کدام از سوکت ها یک شماره حک شده است. که ترتیب شماره ها از یک تا چهار می باشد که چهار وضعیت سوئیچ را مشخص می کند.
سوکت شماره 1: در سوئیچ که دارای یک سوکت بزرگ و یک سوکت کوچک مشترک می باشد، ورودی برق از سمت باتری به سوئیچ می باشد و به سوکت بزرگ متصل می شود سوکت کوچک برای مصرف کننده هایی که در زمان قطع بودن سوئیچ نیز از آن بتوان استفاده کرد، تعبیه شده است.
سوکت شماره 2: دارای دو عدد سوکت متوسط بوده و از این سوکت برای اتصال به جعبه فیوز و چراغ ها استفاده می شود. این سوکت زمانی که سوئیچ در حالت باز قرار گیرد دارای برق می باشد و اگر سوئیچ بسته شود این سوکت برق ندارد.
سوکت شماره 3: تراکتور هایی که دارای شمع گرم کن باشند می توانند از سوکت شماره ی سه برای شمع گرم کن تراکتور استفاده کنند. این سوکت از نظر سایز بزرگ بوده و زمانی که کلید سوئیچ در حالت سوم قرار گیرد، برق از این سوکت به شمع گرم کن رسیده و موجب گرم شدن آن می شود.
سوکت شماره 4: که آخرین مرحله از چرخش کلید سوئیچ می باشد، برق را به اتومات استارت می رساند تا اتومات استارت فعال شده و موتور تراکتور را روشن کند.
سوئیچ کامل تراکتور در دو حالت سوم و چهارم، حالت فنریت داشته که با رها کردن کلید سوئیچ به حالت دوم بر می گردد. به این دلیل که استارت زدن و شمع گرم کن باید زمان کوتاهی در مدار برق باشد و اگر به صورت مداوم باشند، شمع گرم کن و استارت خراب می شود.
سوئیچ کامل تراکتور های 399 جدید از نظر ساختار سوئیچ و نوع کلید با مدل قدیمی آن یکی بوده و فقط در قسمت پشت سوئیچ، چهار عدد ورودی و خروجی توسط چهار عدد سیم از سوئیچ جدا شده و همچنین پشت سوئیچ کاملا بسته می باشد.
سوئیچ کامل تراکتور ها دارای دو عدد کلید، یک محافظ درب کلید و یک مهره می باشد. که یک سمت محافظ در زمان نصب، در زیر مهره قرار می گیرد و سمت دیگر آن بعد از خروج کلید بر روی ورودی سوئیچ قرار گرفته تا مانع ورود آب و گرد و خاک شود.