پایه پدال کلاچ تراکتور 285
پین شافت دو شاخه کلاچ تراکتور
دیسک کامل تراکتور فرگوسن
شاخک دیسک کلاچ تراکتور
شافت قیفی کلاچ تراکتور
صفحه کلاچ خرمنکوب PTO
فلایویل تراکتور 285
کلاچ پک pto تراکتور
لوازم تعمیر دیسک کلاچ تراکتور
لوازم و قطعات کلاچ تراکتور
هر قطعه یا مجموعه قطعاتی که کاهنده سرعت با چند عدد دنده هستند یک گیربکس نامیده می شود. چیدمان چرخ دنده ها و شافت ها که نیروی موتور را به چرخ های تراکتور منتقل می کند ممکن است به این صورت نامیده شود. این سیستم شامل اجزای متعددی است که منجر می شود تراکتور به جلو یا عقب حرکت کند. مجموعه انتقال توان به کل مسیر انتقال توان از موتور تا چرخ ها اشاره می کند. این مسیر شامل سیستم کلاچ, جعبه دنده، دیفرانسیل و کاهنده نهایی می باشد.
در یک تراکتور کشاورزی، جعبه دنده در قسمت پشتی و تقریبا در قسمت زیر صندلی اپراتور نصب می شود، در حالی که موتور در قسمت جلو نصب می شود. یکی از مواردی که تراکتور را از حیث انتقال توان منحصر به فرد می کند، بحث تنوع سرعت و گشتاوری است که برای تراکتور برای انجام کارهای مختلف وجود دارد. به طور مثال موارد زیر را جعبه دنده باید فراهم کند:
- برای کاهش دور موتور و افزایش گشتاور برای انجام کارهای کششی سنگین.
- برای ایجاد دنده معکوس برای تغییر جهت چرخش و به سمت عقب رفتن تراکتور.
- بر اساس نیاز میدانی یا وظیفه ای که در لحظه به عهده دارد مثل سمپاشی و دیگر عملیات های که نیاز به سرعت های پیشروی مختلفی دارند.
- برای ارائه یک موقعیت خنثی و بدون حرکت که در آن می توان نیروی موتور را از از گیربکس جدا کرد و فقط از شافت خرمنکوب استفاده کرد.
یکی از قطعات بسیار مهم در جریان انتقال توان در تراکتورها کلاچ می باشد. کلاچ وظیفه قطع و وصل دریافت توان به گیربکس را دارد. قطعات یدکی کلاچ تراکتور شامل پایه پدال کلاچ تراکتور 285، پین شافت دو شاخه کلاچ تراکتور، دیسک کامل تراکتور فرگوسن، صفحه کلاچ خرمنکوب pto، فلایویل تراکتور 285 و لوازم تعمیر دیسک کلاچ تراکتور می باشد.
دو نوع کلاچ در تراکتورها مورد استفاده قرار می گیرد که عبارتند از کلاچ یک مرحله ای و کلاچ دو مرحله ای. در کلاچ های یک مرحله ای، برای قطع و وصل کردن کلاچ به قدرت کمتری احتیاج می باشد. نیروی پای راننده توسط سیم های مخصوص یا اهرم بندی به مجموعه کلاچ رسیده و باعث فعال شدن آن می شود. در کلاچ های دو مرحله ای، برای قطع و وصل کردن مرحله ی اول کلاچ به نیروی زیادی احتیاج نیست ولی اگر بخواهد دو مرحله با هم فعال شود، به نیروی پا و اهرم بندی زیادی احتیاج می باشد. بیشتر این مدل کلاچ ها در تراکتور های چهار سیلندر ۲۸۵ و ۴۷۵ بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند و به دلیل نیاز به نیروی زیاد در مجموعه ی کلاچ از اهرم بندی برای افزایش قدرت پای راننده استفاده می شود. کلاچ دو مرحله ای در مرحله اول گیربکس را خلاص می کند و در مرحله دوم که تا انتها گرفته می شود شافت خرمنکوب را خلاص می کند.
قطعات کلاچ تراکتور جزء قطعات مصرفی در تراکتور هستند که بعد از مدتی کار باید تعویض شوند به خصوص این موضوع در رابطه با دیسک و صفحه کلاچ، مصداق بیشتری دارد. برای تأمین قطعات یدکی تراکتور، یکی از بهترین گزینه ها سایت تخصصی فروش بنوان می باشد که می توانید نسبت به خرید قطعات کلاچ تراکتور از این طریق اقدام کنید تا ضمن دریافت مطلب بسیار کاربردی در زمینه ادوات و تراکتورهای کشاورزی، از لحاظ اقتصادی هم نسبت به قیمت قطعات کلاچ تراکتور اطمینان کافی داشته باشید.