صفحه بغل راپر تراکتور
در قسمت جلوی تراکتور های فرگوسن دماغه ای نصب شده که این دماغه نگهدارنده جلو پنجره و کاپوت تراکتور می باشد. آهنی که در قسمت جلوی تراکتور به عنوان چهارچوب جلوی تراکتور است، دماغه تراکتور نامیده می شود. این قطعه در تراکتور های فرگوسن بر روی زین اسبی توسط یک شاسی آهنی دیگر نصب می شود. این شاسی آهنی در تراکتور های قدیمی به گونه ای است که از کناره ها و جلوی زین اسبی توسط چند عدد پیچ به دماغه متصل می شد. به دلیل سنگین بودن شاسی آهنی و نبود قطعات قدیمی، برای نصب دماغه های جدید در تراکتور های قدیمی باید از دو عدد صفحه بغلی راپر چپ و راست استفاده شود. این دو صفحه در دو سمت دماغه، توسط چند عدد پیچ متصل می شود. دماغه های تراکتور های جدید بر روی صفحه بغل راپر قدیمی نصب نمی شود. در زمان تعویض دماغه جلو باید خرید صفحه بغل راپر تراکتور صورت گیرد که این شامل دو عدد صفحه بغل راپر (چپ و راست) و چند پیچ مخصوص می باشد.
اگر به هر دلیلی قسمت جلوی تراکتور با مانعی برخورد کند و از حالت قائم، تغییر شکل بدهد، احتمال تابیدگی در صفحات بغل راپر وجود دارد که در این صورت با تعویض آن می توان مشکل قائم بودن جلو پنجره را حل کرد. اگر با تعویض صفحات بغل مشکل قائم بودن دماغه (چهارچوب) حل نشد، احتمال اینکه پایه های اتصال دهنده دماغه به صفحه بغل راپر تراکتور کج شده باشد وجود دارد. که تنظیم آنها می تواند مشکل را حل کند.
صفحه بغل راپر تراکتور از جنس ورق فولادی با مقاومت بالا نصبت به خمش تولید شده که به دلیل دقیق بودن سوراخ های ایجاد شده بر روی آن می توان به آسانی بر روی تراکتور های 285 جدید نصب شود. این صفحات توسط یک عدد پیچ بزرگ و یک عدد پیچ کوچک به زین اسبی تراکتور متصل شده و در صورتی که هر کدام از پیچ ها باز شده یا بریده شوند. دماغه به صورت کج قرار گرفته که با تعویض پیچ این مشکل حل می شود.
در تراکتور های مدل قدیمی، باتری در قسمت جلوی تراکتور بر روی راپر قرار می گیرد. به همین دلیل راپر ها باید قوی تر انتخاب شوند. در صورتیکه در تراکتور های جدید، باتری در جای دیگری قرار دارد. که راپر ها برای کنترل وزن باتری نیاز به تقویت شدن ندارند.
برای تعویض قطعات جلوبندی تراکتور، معمولا بغل بند ها (راپر ها) باز می شوند تا اینکه تعمیرات و تعویض قطعات آسان تر صورت گیرد. اگر در زمان تعمیر جلوبندی ، صفحه بغل راپر تراکتور دچار تابیدگی شده باشند بهتر آن است که هر دو قطعه همزمان تعویض گردد. از آنجایی که امکان دارد صفحه بغل راپر تراکتور قدیمی و جدید با هم کمی اختلاف ارتفاع داشته باشند که این اخلاف باعث تنظیم نشدن دماغه می شود. در زمان بستن کاپوت باعث ایجاد مشکل می شود. در قسمت قرار گرفتن کاپوت بر روی دهانه از یک واشر لاستیکی بزرگ استفاده شده که دور تا دور دماغه را پوشش می دهد تا برخورد بین کاپوت و دهانه باعث خوردگی و ایجاد صدا در آن ها نشود.