پمپ هیدرولیک داخل گیربکس تراکتور
تراکتور های فرگوسن معمولا از یک یا دو پمپ هیدرولیک در تراکتور های 285 ، 475 و … استفاده می کنند، از یک پمپ هیدرولیک برای فرمان استفاده شده که مخصوص خود فرمان است و از یک پمپ هیدرولیک دیگر در داخل گیربکس برای بازو ها و خروجی هیدرولیک عقب تراکتور استفاده شده، پمپ هیدرولیک داخل گیربکس تراکتور، یک پمپ کامل است که فشارشکن، شیرهیدرولیک و فیلتر هیدرولیک بر روی خود آن نصب می شود و تنظیمات سرعت کنترل آن توسط یک اهرم انجام می شود. فشارشکن نصب شده بر روی پمپ: ثابت یا قابل تنظیم که در محدوده تعریف شده 238-204 بار بطور خودکار عمل می کند. دارای قابلیت کار با سیستم های کنترل کشش، کنترل عمق شخم و کنترل سرعت نیز می باشد.
این پمپ از نوع پیستونی بوده و توسط چهار عدد پیستون که به صورت شعاعی در دو سمت پمپ قرار داشته و حرکت رفت و برگشت پیستون ها، روغن را به حرکت در می آورد و توان مورد نیاز پمپ توسط یک شافت از جعبه دنده موتور دریافت می شود. ادامه ی شافت که از پمپ خارج می شود به شافت PTO متصل است و نیرو را به شافت PTO می رساند.
پمپ هیدرولیک داخل گیربکس تراکتور، به حداکثر توان ورودی 13 اسب بخار نیاز دارد که توان خروجی در 640 دور در دقیقه برابر 7 اسب بخار می باشد. توان خروجی در 1180 دور در دقیقه برابر 12.7 اسب بخار می باشد. این پمپ قابلیت نصب بر روی تراکتور های ITM240 , 285 , 399 و سری های تراکتور های فرگوسن را دارد.
پمپ هیدرولیک گیربکس در تراکتور های 285 از یک شافت کوتاه استفاده می کنند و در انتهای شافت برای اتصال دنده شافت PTO استفاده می شود و سر این شافت دارای یک رولبرینگ سوزنی بوده تا اینکه با شافت PTO، لقی زیادی نداشته باشد و در یک محور قرار گیرند و دنده ی کشویی به آسانی بر روی دو شافت قرار گیرد. از سمت دیگر به رابط شافت جعبه دنده متصل می شود.
پمپ هیدرولیک داخل گیربکس تراکتور 399، شافت پمپ از نظر ظاهر و اندازه بزرگتر بوده کلاچ هیدرولیکی شافت PTO بر روی شافت پمپ نصب می شود. در زمان باز کردن پمپ این کلاچ همراه پمپ باز می شود. شافتی که در این پمپ ها استفاده می شود. از نظر طول بیشتر از نوع تراکتور های 285 بوده و قسمت جلوی آن صاف می باشد و در انتهای آن از یک رولبرینگ سوزنی استفاده شده است تا شافت در مسیر مستقیم قرار گیرد.
تفاوت پمپ های تراکتور های 285 و 399 در قسمت شافت و فشارشکن می باشد و بقیه ی قسمت های پمپ هیدرولیک با یکدیگر مشترک می باشد. تمام قطعات پمپ هیدرولیکی به صورت جداگانه وجود دارد و قابل تعویض می باشد.
خرابی های مشترک بین این پمپ ها در قسمت رینگ و پیستون و پایه های نگهدارنده ی کنار پمپ می باشد و قسمت سوزن هیدرولیک (شیر هیدرولیک) در این پمپ ها بیشترین خرابی را دارد. این اتفاق زمانی می افتد که پمپ تحت فشار به مدت طولانی قرار گیرد یا داخل روغن پلیسه و ناخالصی وجود داشته باشد.
در صورت خرابی پمپ هیدرولیک داخل گیربکس تراکتور، بازو های هیدرولیک تراکتور به سختی و با لرزش بالا می روند و یا ثابت می ماند که در اینصورت پمپ باید تعمیر شود.