بازو وسط تراکتور
تراکتور های کشاورزی از زمان قدیم برای اتصال ادوات مدل های مختلف اتصال داشتند که در مرحله اول اتصال به صورت کششی بوده در مرحله دوم به صورت سوار و نیمه سوار برای ادوات انتخاب میشد
اتصال کششی یعنی اینکه دستگاه که پشت تراکتور متصل می شود از یک نقطه متصل شده و قابلیت تنظیم ارتفاع ندارد و فقط در همان ارتفاعی که متصل شده می توان از آن استفاده کرد و باید وزن دستگاه بین چرخ های خود دستگاه و تراکتور تقسیم شود که معمولا بارها و دستگاه های بزرگ و سنگین را به صورت کششی به تراکتور متصل می کنند. معمولا تریلی ها به صورت کششی پشت تراکتور متصل می شود. اگر تریلی دارای دو چرخ باشد و دو چرخ آن در قسمت عقب باشد، وزن باری که بر روی تریلی هست، هم بر روی تراکتور و هم بر روی خود چرخ ها اعمال می شود. ولی در زمان هایی که تریلی دارای چهار چرخ، دو چرخ در جلو و دو چرخ در عقب می باشد، وزن بار بر روی چرخ های خود تریلی است و فشار باری روی تراکتور نیست در بعضی مواقع فاصله ی دو محور تریلی نزدیک به هم و در قسمت عقب تریلی می باشد، مقدار کمی از وزن بار بر روی تراکتور و بیشتر بار بر روی خود محورهای تریلی می باشد.
دستگاه هایی که به صورت سوار به تراکتور متصل می شوند در زمان حمل و نقل دستگاه، تراکتور وزن کل دستگاه را تحمل می کند و در بعضی از دستگاه ها که چرخ زمین گرد یا حمال دارد، زمانی که دستگاه برای کار روی زمین قرار می گیرد، قسمتی از وزن دستگاه بر روی چرخ زمین گرد دستگاه حرکت می کند و زمانی که دستگاه به صورت سوار به تراکتور متصل است و چرخ با زمین درگیر نیست کل وزن دستگاه بر روی ترکتور است، که در این صورت مانور بهتری در زمین های کشاورزی دارد. در این اتصال دستگاه از سه نقطه به تراکتور متصل می شود که به آن در اصطلاح اتصال سه نقطه می گویند.
در اتصال سه نقطه دو بازوی کناری به دستگاه متصل می شود که وزن دستگاه توسط این دو بازو کنترل می شود و یک بازوی وسط از بالا به دستگاه متصل می شود. که بازوی وسط فقط تحت نیروی کششی و فشار قرار می گیرد و هنگامی که دستگاه بر روی زمین قرار می گیرد، این بازو آزاد شده و حتی نیروی فشار معکوس به آن وارد می شود. بازو وسط تراکتور در مدل ها و اندازه های مختلف ساخته شده است. بازو وسط تراکتور از لوله های صنعتی درزدار و بدون درز ساخته می شود که هر دوی آن ها جوابگوی بارهای سنگین می باشد تا زمانی که فشار یا بار خیلی زیادی به بازو اعمال نشود، مشکلی در بازو ایجاد نمی شود. در هنگام بازشدن یکی از بازوها، فشار روی دیگر بازوها زیاد شده و امکان شکستن و خراب شدن بازوها زیاد می شود یا هنگامی که تراکتور با سرعت از روی ناهمواری عبور کند و دستگاه با شدت ضربه بزند رزوه های بازو ها خراب می شود
بازو وسط تراکتور 399 دارای یک قفل کن و دو عدد پایه برای چرخاندن بازو دارند که با چرخاندن قسمت وسط بازو طول بازو کوتاه یا بلند می شود این بازو ها از یک سمت رزوه راست گرد و از سمت دیگر رزوه چپ گرد دارند.