اگزوز تراکتور 285
پایه پدال کلاچ تراکتور 285
پایه دینام تراکتور
جلو پنجره کامل تراکتور
دکل یا حفاظ تراکتور
روکش تراکتور
سری هواکش بزرگ تراکتور
سیم دور موتور تراکتور
صندلی تراکتور
کاپوت و گلگیر تراکتور فرگوسن
گاردان جلوی تراکتور
وزنه های جلوی تراکتور
لوازم و قطعات بدنه تراکتور
تراکتور یک وسیله نقلیه مهندسی است که به طور خاص برای ارائه نیروی کششی بالا (یا گشتاور بالا) در سرعت های پیشروی پایین، به منظور حمل تریلر یا ادوات کشاورزی طراحی و ساخته شده است. معمولاً، این اصطلاح برای توصیف یک وسیله نقلیه مزرعه ای استفاده می شود که قدرت و کشش را برای مکانیزه کردن عملیات کشاورزی، به ویژه عملیات خاک ورزی را فراهم می کند. ادوات کشاورزی ممکن است پشت تراکتور به صورت کششی شبیه بکسل شدن، متصل شوند و یا به اتصال سه نقطه تراکتور سوار شوند. انواع مختلفی از ادوات شامل گاوآهن ها، دیسک های کشاورزی، روتیواتور، چیزل مرکب، انواع سمپاش ها و دیگر ادوات به تراکتور متصل می شوند و از تراکتور توان کششی، توان دورانی و توان هیدرولیکی را برای انجام کار خود دریافت می کنند.
انواع تراکتورهای مخصوص مزرعه برای مصارف خاص نیز ساخته شده است. اینها شامل تراکتورهای ردیفی برای کار در محصولات ردیفی با فاصله چرخ های قابل تنظیم برای عبور دادن ردیف های غلات، ذرت، گوجه فرنگی یا سایر محصولات بدون خرد کردن گیاهان می باشند. بعلاوه تراکتورهایی با مرکز ثقل پایین و شعاع گردش کم که برای کاربردهای عمومی در اطراف مزرعه استفاده می شود. یک سری کاربرد های تراکتور هم برای اتصال بیل های لودری برای بارکردن مواد مختلف و همچنین اتصال بیل بکهو برای حفاری و کانال کنی می باشد. بسیاری از تراکتورهای کاربردی برای درجه بندی غیرکشاورزی، تعمیر و نگهداری منظره و اهداف حفاری، به ویژه برای لودرها، بیل مکانیکی ها، چنگال های پالت و دستگاه های مشابه استفاده می شوند.تراکتورهای کوچک باغی هم از جمله دسته دیگر از تراکتورها می باشند که به ابعاد کوچکی داشته و معمولا زیر 50 اسب بخار توان دارند. دوام و قدرت موتور تراکتورها آنها را برای کارهای مهندسی بسیار مناسب کرده بود.
تراکتورها را می توان به طور کلی بر اساس تعداد محورها یا چرخ ها، با دسته های اصلی تراکتورهای دو چرخ (تراکتورهای تک دیفرانسیل) و تراکتورهای چهار چرخ (تراکتورهای دو دیفرانسیل) طبقه بندی کرد. البته محورهای بیشتری ممکن است اما غیر معمول است. در میان تراکتورهای چهار چرخ (تراکتورهای دو محور)، بیشتر آنها دو چرخ متحرک هستند (معمولاً در عقب).
از جمله قطعات مهم در تراکتورها، قطعات بدنه تراکتور می باشد. این قطعات جنبه ظاهری تراکتور را تشکیل می دهند که البته برخی خصوصیات تراکتور را تحت تأثیر قرار می دهند. برخی از قطعات بدنه تراکتور شامل پایه پدال کلاچ تراکتور 285، جلو پنجره کامل تراکتور، دکل یا حفاظ تراکتور، روکش تراکتور، صندلی تراکتور، کاپوت و گلگیر تراکتور، وزنه های جلو تراکتور و … می باشد.
پایه پدال کلاچ تراکتور ۲۸۵ از فولادی می باشد که در روند تولید آن از فرآیند آبکاری استفاده شده است. مقاومت بالای داشته و در قسمت شافت دارای شیاری برای نصب خار بوده تا مانع خروج پدال از روی شافت شود.
برای خرید قطعات بدنه تراکتور می توانید از سایت بنوان به عنوان مرکز تخصصی ادوات کشاورزی اقدام کنید و نسبت به خرید قطعات با کیفیت و با دوام اقدام کنید. قیمت همه قطعات از جمله قیمت قطعات بدنه تراکتور در فروشگاه اینترنتی ادوات و قطعات کشاورزی بنوان بسیار به صرفه در نظر گرفته شده است تا در حد توان خرید عموم بهره برداران عزیز باشد.