پشتیبانی آنلاین
۹۸۹۱۵۴۶۰۲۰۲۲+
پشتیبانی آنلاین

  +۹۸۹۱۵۴۶۰۲۰۲۲

قطعات موتور تراکتور

اشتراک گذاری:

لوازم و قطعات موتور تراکتور

اکثر تراکتورها مجهز به موتورهای دیزلی با سیستم تزریق مستقیم هستند. این موتورها بر اساس اسب بخار تولید شده از آنها دسته بندی می شوند. امروزه موتورهایی از 12 اسب بخار تا 120 اسب بخار در دسترس هستند. جدا از این، موتورهای تراکتور از انواع موتور های چهار زمانه هستند. موتور چهار زمانه یعنی موتوری که هر پیستون آن برای تولید توان باید چهار مرتبه بالا و پایین شود و از این چهار مرتبه فقط یک مرتبه که پیستون به پایین می آید کورس تولید توان است و ما بقی کورس ها می توانند مکش هوا و سوخت، فشار و تخلیه دود باشند. موتورهای دیزلی که از گازوئیل استفاده می کنند، موتور غالب در اکثر تراکتورهای امروزی است زیرا راندمان حرارتی بالاتری نسبت به هر موتور احتراق داخلی دیگر دارند. این راندمان حرارتی به دلیل نسبت تراکم بسیار بالای آنها حاصل می شود. موتورهای دیزلی از هوای داغ بسیار فشرده به جای شمع برای احتراق سوخت استفاده می کنند. در حالی که موتورهای بنزینی از شمع برای احتراق استفاده می کنند. هنگامی که هوا به داخل محفظه احتراق کشیده می شود، تا فشار بسیار بالایی فشرده می شود که هوا را تا دمای نزدیک به 1000 درجه سانتی گراد گرم می کند. در این زمان، انژکتور سوخت، سوخت را به شکل قطرات بسیار ریزی به داخل محفظه احتراق تزریق و قطرات سوخت را به طور یکنواخت در فضای محفظه پراکنده می کند. این قطرات ریز سوخت در تماس با هوای فشرده و گرم قرار می گیرند که باعث انبساط گازهای احتراق می شود. این گازها پیستون را به سمت پایین هدایت می کنند و در نتیجه منجر به چرخش میل لنگ تراکتور می شود.
این طرز کار کلی که از تراکتور بیان شد نشان دهنده آن است که تراکتور به چه اجزایی نیاز دارد. اول اینکه تراکتور نیاز به یک سری اجزای اصلی دارد مثل بلوک سیلندر که معمولا چدنی است چون باید سنگین و مستحکم باشد تا در برابر فشارهای حرارتی و مکانیکی موجود دوام لازم را داشته باشد ضمن اینکه لرزش هم باید در کمترین میزان خودش باشد تا قطعات موتور مستهلک نشوند. و همچنین دیگر قطعات مثل پیستون، سر سیلندر، میل لنگ، شاتون، گژن پین، سوپاپ ها و چرخ طیار بخشی از قطعات موتور می باشد. از لحاظ سیستمی هم باید چند سیستم در موتور تراکتور با هم هماهنگ باشند ضمن اینکه خودشان هم به درستی کار کنند تا موتور در بهترین وضعیت بازدهی باشد. سیستم های موجود در موتور می توان شامل سیستم تولید توان، سیستم خنک کاری، سیستم برق رسانی، سیستم سوخت رسانی و سیستم روانکاری می شود.

قطعات موتور تراکتور

سیستم تولید توان، انرژی را با احتراق سوخت دریافت می کند، پیستون به طرف پایین با قدرت حرکت می کند، و میل لنگ به چرخش در می اید. با چرخش میل لنگ از یک سر آن، فلایویل می چرخد و از سر دیگر توان به کلاچ و گیربکس منتقل می شود. قطعات این قسمت علاوه بر موارد گفته شده کاسه نمد سر و ته میل لنگ، یاتاقان، رینگ های کمپرس و روغن، بوش پیستون، بوش سیلندر، بوش شاتون تراکتور و.. می باشد.
سیستم بعدی سوخت رسانی در موتور می باشد که باید سوخت را از باک گرفته و با فشار و کاملا هماهنگ با سوپاپ ها و هوای ورودی به محفظه احتراق تزریق کند. مهمترین قطعات موتور تراکتور در قسمت سوخت رسانی شامل باک، پمپ سه گوش، پمپ آسیابی یا کتابی سوخت، فیلتر های هوا و سوخت، نازل ها، استکانی فیلتر و … می باشد.
سیستم بعدی در موتور تراکتور سیستم خنک کاری می باشد که اهمیت بسیار بالای دارد. موتور تراکتور به دلیل آنکه از نوع احتراق داخلی می باشد معمولا حرارت بالایی دارد و باید به طور مناسب تا حدی خنک شود. اپراتور روی مانیتور خود در کابین تراکتور در هر لحظه آمپر دمای موتور را مشاهده می کند. سیستم خنک کاری باعث می شود تا دمای موتور خیلی بالا نرفته و صدمه ای به واشر سر سیلندر و دیگر قطعات موتور نشود. برای خنک کاری در موتور از آب و روغن استفاده می شود. روغن هم در موتور علاوه بر روانکاری وظیفه خنک کاری هم به عهده دارد. آب به وسیله واتر پمپ به قسمت های مختلف موتور می رود و باز چرخانی می شود و در رادیاتور و به کمک فن خنک می شود و مجددا چرخه را طی کرده و به سمت موتور می رود. علاوه بر قطعات اشاره شده این سیستم شامل قطعاتی از قبیل فشنگی آب موتور، تسمه پروانه، درب رادیاتور و … می شود.
سیستم روانکاری هم در موتور وظایف بسیار مهمی بر عهده دارد که بدون آن، عملکرد مطلوب موتور امکان پذیر نیست. در سیستمک روانکاری ار روغن موجود در کارتر برای روانکاری قطعات دوار مثل میل لنگ، پیستون و دیگر دنده ها و بلبرینگ ها یا یاتاقان ها می شوند. اگر روانکاری به نحو مطلوب انجام نشود موجب خوردگی قطعات، خرابی میل لنگ و قفل کردن قطعات موتور می شود. مهمترین قطعات موتور تراکتور در این قسمت شامل فیلتر های روغن، پمپ روغن یا اویل پمپ، روغن، شافت اویل پمپ تراکتور، پایه فیلتنر روغن و … می باشد.
سیستم برق رسانی هم در انواع سنسورهای پایش عملکرد موتور تراکتور و اندازه گیری های مختلف در موتور استفاده می شود.
برای خرید قطعات موتور تراکتور می توانید از سایت بنوان به عنوان سایت تخصصی فروش قطعات و ادوات کشاورزی اقدام کنید و از قیمت های بسیار مناسب قطعات مختلف و همینطور تخفیفات موجود بهره ببرید. به طور خاص قیمت قطعات موتور تراکتور در سایت بسیار مناسب درج شده است که می توانید با اطمینان خاطر خرید کنید.

سبد خرید
Facebook Email Instagram YouTube Pinterest linkedin WhatsApp WhatsApp Telegram
ورود | ثبت نام
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
درخواست بازیابی رمز عبور
لطفاً پست الکترونیک یا موبایل خود را وارد نمایید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
ایمیل بازیابی ارسال شد!
لطفاً به صندوق الکترونیکی خود مراجعه کرده و بر روی لینک ارسال شده کلیک نمایید.
تغییر رمز عبور
یک رمز عبور برای اکانت خود تنظیم کنید
تغییر رمز با موفقیت انجام شد