پشتیبانی آنلاین
۹۸۹۱۵۴۶۰۲۰۲۲+
پشتیبانی آنلاین

  +۹۸۹۱۵۴۶۰۲۰۲۲

سنگین ترین عملیات ها برای چرخ های تراکتور

اشتراک گذاری:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Pinterest
print
امتیاز این مطلب:
5/5

سنگین ترین عملیات ها برای چرخ های تراکتور

سنگین ترین عملیات ها برای چرخ های تراکتور

لاستیک های تراکتورها و ادوات کشاورزی شما ممکن است برای کارهایی استفاده شوند که برای آنها بسیار سخت است و طول عمر آنها را کوتاه می کند. بعضا یک مدل لاستیک مناسب برای هر نوع عملیاتی وجود دارد، اما از آنجایی که نمی‌توانید تایرهای مختلف را به اندازه موارد استفاده بخرید، لاستیک‌های استاندارد اغلب به صورت چند منظوره استفاده می‌شوند، بدون اینکه نیاز باشد به تطبیق تنظیمات بین استفاده‌های بسیار متفاوت فکر کنید. در این مقاله به شرایط کاری می پردازیم که به طور کلی سنگین ترین عملیات ها برای چرخ های تراکتور و بسیار سخت در نظر گرفته می شوند و در واقع عملیات ها یا شرایط کاری که در ادامه ذکر می شود بیشترین فشار و ضربه را به لاستیک تراکتور و ادوات وارد می کنند.

1- خاکورزی و آماده سازی زمین

در واقع عملیاتهایی که نیاز به گشتاور زیادی از لاستیک های شما دارند به عنوان سنگین ترین عملیات ها برای چرخ های تراکتور شناخته می شوند. این مورد برای کارهای هوادهی و خاکورزی که خاک را زیر و رو می کنند و توان زیادی لازم دارند، کاربرد دارد. به عنوان مثال، جایی که ادوات نیاز به خاکورزی عمیق در خاک دارد تا به صورت مکانیکی لایه های فشرده شده را بشکند. این نوع مداخله به قدرت موتور و لاستیک های متناسبی نیاز دارد که قادر به انتقال این نیرو به زمین باشند.
لاستیک فشار ناشی از گشتاور را تحمل می کند. البته منظور این نیست که نیرو را تامین کند، اما باید از نیروی موتور برای به حرکت درآوردن تراکتور استفاده کند.
چرخش میل لنگ موتور و در ادامه سیستم انتقال توان، حرکت را به لاستیک منتقل می کند که به عنوان اهرمی بین مرکز تایر و آج هایی که با زمین در تماس هستند عمل می کند. هنگام روشن شدن موتور و در هنگام شتاب گیری، فشار در سطح آج ها و دیواره جانبی لاستیک قرار گرفته ئ مضاعف می شود.
هر بار که ادوات با زمین برخورد می کند و در خاک نفوذ می کنند، سرعت تراکتور را کاهش می دهد در حالی که موتور همچنان تراکتور را به جلو می کشد. گشتاور افزایش می‌یابد، به این معنی که این نیروها علیه یکدیگر کار می‌کنند (ادوات، سرعت تراکتور را کند می‌کند در حالی که موتور آن را به جلو می‌کشد) و اساساً این لاستیک‌ها هستند که تلاش کششی لازم برای حرکت خودرو ترکیبی را به جلو ایجاد می‌کنند. در واقع منظور این است که لاستیک تراکتور در معرض دو نیروی مخالف هم است.

سنگین ترین عملیات ها برای چرخ های تراکتور

لاستیک ها همچنین در هنگام خاک ورزی عمیق تحت فشار زیادی قرار می گیرند، زیرا گاوآهن در عمق 25 سانتی متری در لایه های بالایی خاک فرو می رود و به نیروی تراکتور نیاز دارد. مانند هنگام کار هوادهی خاک، هر چه گشتاور بیشتر باشد، نیروی کششی لازم بیشتر است. این امر در حین کار در مزرعه در شرایط مرطوب، زمانی که لاستیک ها به شدت در وضعیت از دست دادن چسبندگی در سطح آج ها و دیواره های جانبی قرار دارند، صدق می کند، که می تواند باعث لغزش بیش از حد و سایش زودرس لاستیک شود.

2- کار بر روی زمین سخت یا ساینده

برخلاف لاستیک‌های خودرو که برای استفاده معمولی در جاده‌ها طراحی شده‌اند، لاستیک‌های کشاورزی به طور خاص برای کار در مزارع، یعنی روی زمین‌های کم و بیش نرم طراحی شده‌اند و بنابراین کار روی آسفالت و سطوح سخت و سفت به عنوان سنگین ترین عملیات ها برای چرخ های تراکتور در نظر گرفته می شود.
مواد مورد استفاده در تولید لاستیک مقاوم هستند اما نسبت به سطح جاده که بسیار ساینده است حساس تر هستند. شن، ماسه، تکه های سنگ خرد شده. این ذرات تکه های ناهموار کوچکی را تشکیل می دهند که لاستیک را مانند کاغذ سنباده از بین می برند.
اگر سفرهای حمل و نقل منظم در جاده انجام می دهید، لاستیک های خود را با سرعت زیاد در معرض سایش شدید قرار می دهید. در این مورد ضروری است که اثر سرعت را با افزایش فشار باد تایر جبران کنید تا از سایش سریع آج ها جلوگیری به عمل آورید.
وقتی کارهایی را انجام می‌دهید که شامل سفرهای جاده‌ای با سرعت بالا و بارهای سنگین است، لرزش و میزان لغزش لاستیک‌ها را روی زمین افزایش می‌دهید. این شرایط به ناچار منجر به گرم شدن پوشش تایر و لاستیک می شود و آن را انعطاف پذیرتر و در برابر سایش حساس تر می کند.
در طول مانورهای مختلف شما در حیاط مزرعه، به ویژه در زمین های سخت، لاستیک های شما تحت فشار قابل توجهی قرار می گیرند که تأثیر منفی بر طول عمر آنها خواهد داشت.
آنها ممکن است به موانع مختلف روی زمین مانند درها یا قلابهای درب برخورد کنند. اینها می توانند بدنه یا بند تایرهای کشاورزی شما را دچار خراش و پارگی کنند.

سنگین ترین عملیات ها برای چرخ های تراکتور

عملیات حمل و نقل بسیار فشرده تر از رانندگی در یک مسیر مستقیم در مزرعه است. آنها اغلب شامل مانورهای رفت و برگشت مکرر، خراش های مکرر یا چرخش در محل هستند که باعث آسیب قابل توجهی به لاستیک و تیغه ها می شود.
به جای استفاده از لودر جلو در تراکتور اصلی خود، با انتقال بار بزرگ به محور جلو، عاقلانه است که از یک هندلر یا لودر تلسکوپی استفاده کنید که دارای لاستیک هایی است که برای این نوع کارها سازگار است.
اگر از تراکتور خود برای کارهای محوطه سازی یا جابجایی روی زمین های سخت در حضور سنگ ها یا نخاله های متعدد استفاده می کنید، باید دستگاه خود را به لاستیک های مناسب مجهز کنید که آج آن به طور خاص تقویت شده است.
لاستیک‌های کشاورزی شما برای این کاربرد خاص طراحی نشده‌اند و با راندن بر روی نخاله، خطر آسیب رساندن به پوشش داخلی را دارید.

3- با نوسان بار قابل توجهی کار نکنید

بار تأثیر زیادی بر روی بدنه و پوسته لاستیک شما و به طور خاص تر نوسانات وزن لاستیک ها را خراب می کند. به طور مثال در حین سمپاشی مخصوصا وقتی که مخزن پر است علاوه بر وزن بالا، لنگر گرفتن یا اثر آونگی محلول داخل مخزن، فشار بالایی را بر لاستیک های سمپاش یا لاستیک های تراکتور وارد می کند. همینطور تریلر در ابتدای کار عملاً بسیار سنگین است، سپس پخش کننده به تدریج با انجام کار تخلیه می شود. لاستیک های تراکتور شما فشار باد مناسبی نخواهند داشت زیرا بار متغیر است و عواقب آن به کم باد شدن در هنگام پر شدن مخازن و سپس سفت شدن بیش از حد در هنگام خالی شدن آنها مرتبط است. علاوه بر این، هنگامی که مایعات را حمل می کنید، اثر آونگی توسط مخازن شما ایجاد می شود. اگر از لاستیک‌های کشاورزی استاندارد استفاده می‌کنید، آنها از فشار بار ناشی از این اثر آونگی رنج می‌برند، زیرا دیواره‌های جانبی آن‌ها برای مقابله با تغییرات حرکتی ناشی از ناپایداری بازوهای بوم طراحی نشده‌اند.

سنگین ترین عملیات ها برای چرخ های تراکتور

روش هایی برای جلوگیری خراب شدن لاستیک در تراکتور

یکسری از روش ها وجود دارد که کمک می کند عمر لاستیک طولانی تر شوند. در واقع این موارد، روش هایی هستند که آسیب های بی مورد که ممکن است در استفاده از ادوات و بازوها به تایر تراکتور وارد شود را کاهش می دهند.
یکی از موارد تخریب لاستیک، در تراکتورهای جفت دیفرانسیل و پشت چرخ های جلو قرار دارد. یک پیچی وجود دارد که میزان چرخیدن لاستیک را محدود می کند، چون در مواردی اگر چرخ بیش از حد بچرخد، با آکسل و قطعات دیگر برخورد می کند و موجب زدگی و خراب شدن آن می شود. در مجموع با تنظیم این پیچ، زاویه گردش چرخ محدود می شود تا برخوردی پیش نیاید. مخصوصا وقتی که بیل لودری به تراکتور متصل می شود، نیاز است که تنظیم این پیچ بررسی شود تا لاستیک خراب نشود.

در پایان باید گفت که لاستیک های کشاورزی دارای قطعاتی هستند که تحت فشار بسیار سنگین قرار می گیرند. تایرها نیازی به نگهداری خاصی ندارند، اما یک بررسی منظم و یک اندازه گیری خوب این هوشیاری را به شما می دهد و به شما کمک می کند تا آنها را بسیار طولانی تر نگه دارید. حتی ممکن است در ابتدا نظر ارزشمند نرسد، اما اگر عادت کنید که به طور منظم یک بررسی مثلا ده دقیقه ای انجام دهید، می توانید هر مشکلی را قبل از اینکه آسیبی رخ دهد تشخیص دهید و اقدامات اصلاحی انجام دهید تا مطمئن شوید که همیشه می توانید در بهترین شرایط کار کنید.
از دیگر مواردی که منجر به خرابی لاستیک می باشد آن است که گاهی بازوهای هیدرولیک به لاستیک ها گیر می کنند و باعث خرابی آن ها می شوند. با چند راه کار ساده می توانید از این خرابی جلوگیری کنید.
اول اینکه پیچ هایی که روی بازوها وجود دارند و زنجیر و اتصالات را به هم وصل می کنند، طوری بسته شوند که قسمت گُل پیچ، بیرون، و مهره داخل باشد تا پیچ ها آنقدر بلند نباشند که به لاستیک ها گیر کنند.
در مورد این پیچ و مهره ها نکته ای که وجود دارد این است که باید از مهره های قفلی یا دومهره باهم استفاده کرد و محل اتصالات را خیلی سفت نکنیم. این اتصالات باید بتوانند به راحتی حرکت کنند. در صورت سفت کردن بیش از حد، اتصالات خیلی زودتر ساییده شده و خراب می شوند.
مورد بعدی، میزان آزاد بودن زنجیرهاست . با تغییر جای پین در انتهای زنجیر، می توانید طول زنجیر را کوتاه تر کنید تا بازو ها بیش از حد آزاد نباشند و به لاستیک ها گیر نکنند.

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 اظهار نظر
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

درباره بنوان

گروه بازرگانی بنوان یک تیم حرفه ای است که با توجه به اهمیت توسعه مکانیزاسیون در حوزه صنعت ادوات کشاورزی و حاکمیت وضع نابسامان در این حوزه که اغلب ناشی از سوء رفتار برخی از تولید کنندگان و توزیع کنندگان سود جو، که آن هم متاثر از به روز نبودن دانش کشاورزان و عدم رسیدگی کافی مسئولین به این امر مهم می باشد، ورود به عرصه توزیع ادوات کشاورزی کرده است.

بنوان را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

آخرین مقالات

در خبرنامه ما عضو شوید

با عضویت در خبرنامه از آخرین اخبار و تخفیف ها زودتر از دیگران آگاه میشوید.

سبد خرید
Facebook Email Instagram YouTube Pinterest linkedin WhatsApp WhatsApp Telegram
ورود | ثبت نام
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
درخواست بازیابی رمز عبور
لطفاً پست الکترونیک یا موبایل خود را وارد نمایید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
ایمیل بازیابی ارسال شد!
لطفاً به صندوق الکترونیکی خود مراجعه کرده و بر روی لینک ارسال شده کلیک نمایید.
تغییر رمز عبور
یک رمز عبور برای اکانت خود تنظیم کنید
تغییر رمز با موفقیت انجام شد