پشتیبانی آنلاین
۹۸۹۱۵۴۶۰۲۰۲۲+
پشتیبانی آنلاین

  +۹۸۹۱۵۴۶۰۲۰۲۲

انواع گیربکس تراکتور

اشتراک گذاری:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Pinterest
print
امتیاز این مطلب:
5/5

انواع گیربکس تراکتور

انواع گیربکس تراکتور

تاریخچه تراکتورها و تجهیزات مزرعه نشان دهنده تلاش رو به رشد، جامعه کشاورز و تلاش برای تولید محصولات و ادوات قابل دوام است. این نبوغ و تکامل تراکتور است که ما را به این مقاله می آورد. آن روزگار، گاوآهن و قاطر یا اسب بود. گزینه‌ها اساساً توقف یا رفتن بودند و بار عمده رشد محصولات زراعی هم بر کشاورز و هم بر ابزارهای آن‌ها تأثیر گذاشت.
امروزه، کار کمی آسان‌تر است، زیرا تراکتورها به گونه‌ای تکامل یافته‌اند که شامل گزینه‌هایی می‌شود که کشاورز می‌تواند برای ایجاد تراکتوری متناسب با برنامه زمین و محصول خود انتخاب کند، و با محیط زیست، کشاورز مهربان‌تر باشد و به حیوانات نیازی نداشته باشد. بیایید انواع مختلف انتقال توان تراکتور را مورد بحث قرار دهیم تا کشاورزان بتوانند تصمیمی آگاهانه در مورد نوع انتقال مورد نیاز برای مزرعه، زمین و امکانات و نیاز خود بگیرند.

انواع گیربکس تراکتور

تراکتورها دارای امکانات و گزینه های بسیار متنوعی هستند. تصمیم گیری بین گیربکس هیدرواستاتیک و گیربکس دنده دستی ضروری است. گیربکس های هیدرواستاتیک از مایع هیدرولیک برای عملکرد استفاده می کنند و امکان تنظیم یکپارچه سرعت تراکتور فشرده را بدون تعویض دنده فراهم می کنند. مدیریت و جابجایی تراکتور با چنین گیربکس آسان تر است. با توجه به این موضوع، انتقال هیدرواستاتیک بی‌معنی به نظر می‌رسد، و در واقع انتخاب مناسبی برای بسیاری از کشاورزان سرگرم‌کننده است. این انتقال را می توان برای انواع موقعیت های مختلف تطبیق داد. آیا یک گیربکس دنده ای همیشه ضروری است با این حال، گیربکس های دنده ای یک انتخاب عالی برای کارهای خاص و در شرایط خاص هستند. ما در مورد مزایا و معایب هر کدام بحث خواهیم کرد.

انواع گیربکس تراکتور

از آنجایی که تراکتورها فقط برای کشاورزان نیستند – محوطه سازی، کاربری های مسکونی و غیره – آنها باید گزینه هایی را برای زندگی کاری خود داشته باشند. این شامل داشتن گزینه هایی برای انتقال است. انواع مختلف گیربکس موجود برای تراکتورها به شرح زیر است.

انواع گیربکس تراکتور و کاربردها

انواع گیربکس تراکتور

گیربکس های دنده ای

تراکتورهای دنده ای در طرح های مکانیکی و الکترونیکی متنوعی عرضه می شوند. گیربکس های دنده ای گزینه خوبی برای کارهای کشاورزی هستند که به سرعت بالا نیاز دارند (شورکاری، بذرکاری و غیره). چرخ دنده ها می توانند تراکتورهای مجهز به گیربکس دنده را با انتخاب دنده به یک سرعت قفل کنند. گیربکس‌های دنده علاوه بر مدیریت زمین‌های شیب‌دار، قدرت بیشتر موتور را به نیروی PTO تبدیل می‌کنند. آنها عبارتند از:

کشویی دنده
یکی از قابل اعتمادترین انواع گیربکس های دنده ای. آنها با یک کشویی و ماهک کار می کنند که بین دندانه های چرخ دنده قرار می گیرد. این گزینه از لحاظ فیزیکی به افزایش قدرت گیربکس کمک می کند در حالی که تحت فشارهایی مانند نگه داشتن تراکتور با سرعت مشخص در یک شیب قرار دارید. ماهک فلزی در چرخ دنده فلزی این گزینه را به گزینه ای بادوام تبدیل می کند.

جابجایی قدرت
گیربکس انتقال قدرت یک گیربکس بدون کلاچ است که به جای کشویی از بسته کلاچ استفاده می کند. با فشار دکمه یا تغییر سطح صاف است. نگه داشتن تراکتور با سرعت خاصی بدون فشار دادن کلاچ به خوبی کار می کند. اگر نیاز به حرکت با سرعت های متغیر دارید اما همچنان نیاز دارید با سرعت ثابت نگه دارید یا جایی که حرکت زیادی به جلو و عقب دارید، گزینه خوبی است.

انواع گیربکس تراکتور

سنکرونی
یک گیربکس تعویض کشویی در وسط خود، اما از یک هماهنگ کننده یا هم دور کننده به عنوان یک سیستم ترمز استفاده می کند که سرعت دنده ها را در یک نرخ ثابت در هنگام تعویض دنده نگه می دارد. یک گزینه خوب برای زمانی که به یک حالت کار آرام تر نیاز دارید و برای هر کسی که چرخ دنده ها را تغییر می دهد.

دنده کشویی
یک گیربکس دنده کشویی از یک چنگال دنده استفاده می کند که چرخ دنده ها را در موقعیت مکانی قرار می دهد. به عنوان یکی از کم هزینه ترین گزینه ها، اگر می خواهید در هزینه نهایی یک تراکتور صرفه جویی کنید، می تواند گزینه خوبی باشد، اما سخت ترین گیربکس دنده ای برای استفاده است. همچنین زمانی که می خواهید تراکتور را با سرعت خاصی نگه دارید، کمترین ثبات سرعت را دارد.

انواع گیربکس تراکتور

مزایا و معایب گیربکس های دنده ای

انواع گیربکس تراکتور

گیربکس های برقی

انتقال قدرت از وسایل الکترونیکی برای کار با کلاچ ها در جعبه دنده استفاده می کند. بدون فشار دادن کلاچ، می توانید با دردسر کمتری به جلو و عقب بروید. این گیربکس ها کمی نرم تر از یک گیربکس دنده محور هستند. آنها دارای محدوده های بالا و پایین با دنده های 1-4 معمولاً با شیفتر ستون هستند.

مزایا و معایب گیربکس شیفت شاتل

انواع گیربکس تراکتور

انتقال هیدرواستاتیک

گیربکس هیدرواستاتیک چگونه کار می کند؟
گیربکس هیدرواستاتیک گیربکس اتوماتیکی است که رانندگان تراکتور دوست دارند. آنها با فشار دادن سیال هیدرولیک به محورها کار می کنند و سپس چرخ ها را به حرکت در می آورند.

انواع گیربکس تراکتور

مزایا و معایب هیدرواستاتیک

انواع گیربکس تراکتور

یکی از تراکتورهای شرکت کوبوتا دارای یک سیستم سروو هیدرولیک است که پاسخگویی پدال را افزایش می دهد و عملیات تعویض پدال را آسان تر برای عملکرد نرم تر و کنترل بهبود یافته بدون توجه به اندازه بار ارائه می دهد. اکنون، تغییرات جهت جلو و معکوس آسانتر است. HST همچنین شوک، لرزش، سر و صدا و خستگی را کاهش می دهد تا عملکرد تراکتور و راحتی اپراتور را بهبود بخشد. به علاوه، دارای یک کروز کنترل دستی و بدون گام است که سرعت کار شما را ثابت نگه می دارد.

گیربکس دنده ای یا هیدروستاتیک

گیربکس هیدرواستاتیک از مایع هیدرولیک برای به حرکت درآوردن چرخ ها استفاده می کند. یک گیربکس درایو دنده ای از چرخ دنده و کلاچ برای انتقال نیرو از گیربکس به پیشرانه استفاده می کند. فرم تراکتور گیربکس اتوماتیک هیدرواستاتیک است. استفاده از آن، بسیار شبیه به خودکار شما در خودرو، آسان‌تر است و بسیاری از ویژگی‌های مشابه از جمله سواری نرم و قابلیت کاهش دنده برای به دست آوردن ظاهری کنترل سرعت را ارائه می‌دهد. با گیربکس درایو دنده کنترل سرعت بهتر و دقیق تری را به دست خواهید آورد.

انواع گیربکس تراکتور

یکی دیگر از تفاوت های بزرگ بین گیربکس هیدرواستاتیک تراکتور و گیربکس دنده درایو، تبدیل اسب بخار موتور است که از شفت PTO اندازه گیری می شود. این جایی است که اسب بخار موتور تبدیل می شود تا به لوازم جانبی مانند ماشین چمن زنی اعمال شود. با یک گیربکس دنده ای، شما در PTO اسب بخار بهتری نسبت به گیربکس هیدرواستاتیک بدست می آورید. این تنها زمانی ممکن است مشکل ساز باشد که از ادواتی استفاده می کنید که به اسب بخار PTO زیادی نیاز دارند.
پمپ جابجایی متغیر گیربکس هیدرواستاتیکی موتور هیدرولیک را با سیال هیدرولیک به حرکت در می آورد. از آنجایی که تمیز نگه داشتن گیربکس و عاری از آلودگی ضروری است، انتقال ممکن است قابل سرویس دهی توسط کاربر باشد یا نباشد.

نکات مثبت
مزیت اصلی در اینجا این است که استفاده از آن آسان است. پدال‌ها (جلو و عقب) برای کنترل گیربکس‌های هیدرولیک استفاده می‌شوند که افزایش سرعت بسیار متفاوتی را ارائه می‌دهند. در کارهایی مانند جابجایی کود یا کمپوست، انتقال هیدرواستاتیک به دلیل توانایی آنها در تغییر فوری از جلو به عقب ترجیح داده می شود. نکته مثبت دوم این است که می توانید سرعت و جهت حرکت را با پای خود کنترل کنید و دستان خود را برای تمرکز بر روی فرمان و راه اندازی تراکتور لودر آزاد بگذارید.

منفی ها
کارایی گیربکس های هیدرواستاتیک در تبدیل اسب بخار موتور به اسب بخار PTO به خوبی گیربکس های دنده ای نیست. برای اطمینان از اینکه تراکتور شما با گیربکس هیدرواستاتیک قادر به کار با وسایل تراکتور PTO شما است، قدرت PTO تراکتور را دوباره بررسی کنید. همچنین، این انتقال‌ها برای استفاده در زمین‌های شیب‌دار مناسب نیستند.

 

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 اظهار نظر
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

درباره بنوان

گروه بازرگانی بنوان یک تیم حرفه ای است که با توجه به اهمیت توسعه مکانیزاسیون در حوزه صنعت ادوات کشاورزی و حاکمیت وضع نابسامان در این حوزه که اغلب ناشی از سوء رفتار برخی از تولید کنندگان و توزیع کنندگان سود جو، که آن هم متاثر از به روز نبودن دانش کشاورزان و عدم رسیدگی کافی مسئولین به این امر مهم می باشد، ورود به عرصه توزیع ادوات کشاورزی کرده است.

بنوان را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

آخرین مقالات

در خبرنامه ما عضو شوید

با عضویت در خبرنامه از آخرین اخبار و تخفیف ها زودتر از دیگران آگاه میشوید.

سبد خرید
Facebook Email Instagram YouTube Pinterest linkedin WhatsApp WhatsApp Telegram
ورود | ثبت نام
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
درخواست بازیابی رمز عبور
لطفاً پست الکترونیک یا موبایل خود را وارد نمایید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
ایمیل بازیابی ارسال شد!
لطفاً به صندوق الکترونیکی خود مراجعه کرده و بر روی لینک ارسال شده کلیک نمایید.
تغییر رمز عبور
یک رمز عبور برای اکانت خود تنظیم کنید
تغییر رمز با موفقیت انجام شد