پشتیبانی آنلاین
۹۸۹۱۵۴۶۰۲۰۲۲+
پشتیبانی آنلاین

  +۹۸۹۱۵۴۶۰۲۰۲۲

هیدرولیک در کشاورزی

اشتراک گذاری:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Pinterest
print
امتیاز این مطلب:
5/5

هیدرولیک در کشاورزی

هیدرولیک در کشاورزی

قطعات و سیستم های هیدرولیک در سیستم های کشاورزی تجاری در سراسر جهان استفاده می شود. آنها برای تولید محصولات زراعی و مدیریت دام حیاتی هستند. عملیات کشاورزی به این اجزا و سیستم ها متکی است تا با حداکثر بازدهی کار کنند، که زمان خرابی را محدود می کند و بهره وری را بالا نگه می دارد.
کاربرد هیدرولیک در کشاورزی مدرن انقلابی در عملیات کشاورزی ایجاد کرده است، روش کار کشاورزان را متحول کرده، کارایی، بهره وری و دقت را افزایش می دهد. با این حال، با حجم بالای محصول برای توزیع، داخلی و بین المللی، توقف برنامه ریزی نشده به دلیل خرابی هیدرولیک می تواند پرهزینه باشد. با توجه الگوهای آب و هوایی غیرقابل پیش بینی، این مورد به ویژه در طول فصل رشد و زمان برداشت، زمانی که زمان بندی برای کاشت و برداشت محصولات بسیار مهم است، صادق است. به همین دلیل بسیار مهم است که تجهیزات در سریع ترین زمان ممکن دوباره راه اندازی و به کار گرفته شوند.

چگونه از هیدرولیک در کشاورزی استفاده می شود؟

هیدرولیک شاخه ای از علم است که به خواص مکانیکی سیالات، به ویژه انتقال نیرو از سیالات تحت فشار می پردازد. در دنیای کشاورزی، هیدرولیک شامل استفاده از نیروی سیال برای کار با ماشین آلات، کنترل ادوات و انجام وظایف مختلف در مزرعه است.

هیدرولیک در کشاورزی

در اینجا چند نمونه از انواع ماشین هایی با استفاده از سیستم های هیدرولیک در کشاورزی آورده شده است:

تراکتورها
دروگرها
سمپاش ها
بیل های لودری
سیستم های آبیاری
این سیستم ها از پمپ های هیدرولیک، سیلندرها یا جکها، شیرها و شیلنگ ها تشکیل شده اند که برای انتقال و کنترل نیرو با هم کار می کنند. زمان‌های خاصی از سال وجود دارد که کشاورزان برای حمایت از کاری که انجام می‌دهند به ادوات هیدرولیک اعتماد می‌کنند. یک تقویم کشاورزی معمولی به فصل ها تقسیم می شود و به عنوان یک برنامه کاری استفاده می شود.
زمستان – در این زمان از سال، کشاورزان معمولاً مشغول شخم زدن مزارع هستند که به دلیل کاهش نور روز می تواند دشوار باشد. این شامل استفاده از گاوآهن دوطرفه با توان هیدرولیک است که به تراکتور متصل است و همچنین استفاده از ادوات خاکورزی ثانویه برای شکستن خاک و کولتیواتور برای سست کردن خاک – همه در آماده سازی برای بهار. زمستان زمان ایده آلی برای انجام وظایف تعمیر و نگهداری ماشین آلات است. با ملایم‌تر شدن دما، از تانکرها، پخش‌کننده‌ها و همزن‌ها به عنوان بخشی از فرآیند پخش محلولها برای آماده‌سازی خاک برای کاشت محصولات استفاده می‌شود. فصل محلولها معمولاً در ماه اسفند و بهار همراه با کاشت، کوددهی و سمپاشی برخی از محصولات زراعی است.

هیدرولیک در کشاورزی

بهار – پس از فصل زایش دام، بهار معمولاً برای بسیاری از کشاورزان حول محور دام می چرخد و از ماشین آلات هیدرولیک مانند پخش کننده ها برای بارور کردن مزارع چرا استفاده می شود. در اردیبهشت ماه نیز سمپاشی محصول، پخش گل و لای و نگهداری و تعمیرات همه جانبه انجام خواهد شد. فرآیند یونجه‌سازی نیز آغاز خواهد شد که نیاز به استفاده از بیلر، دروگر، شانه کن، سواتر و … می باشد که بعضی از آنها هیدرولیک هستند.
تابستان – زمان هیجان انگیزی برای کشاورزان است زیرا آنها دام های خود را به چرا می برند. یونجه سازی و جمع آوری سیلو ادامه خواهد داشت و محصولاتی مانند سیب زمینی با سموم دفع آفات تصفیه می شود. فصل کمباین برای محصولات غلات نیز آغاز خواهد شد. اجزای کلیدی هیدرولیک در کمباین شامل یک هد برش است که محصول ایستاده را برش می دهد و یک واحد کوبنده برای جدا کردن دانه از کاه. الک ها، هلیس ها و مخازن دانه نیز توسط هیدرولیک تغذیه می شوند که جریان روان دانه و تخلیه راحت را ممکن می کند. با نزدیک شدن به پایان فصل، برداشت محصول در ماه سپتامبر به طور کامل انجام می شود و کار شخم و کشت دوباره شروع می شود. خطی کاری و بذرکاری نیز بر روی جو و گندم زمستانه آغاز خواهد شد.
پاییز – کشاورزان برای کشت و خطی کاری گندم هستند و با حالت آماده باش به سختی کار خواهند کرد. محصولاتی مانند سیب‌زمینی و چغندرقند نیز برداشت می‌شوند، با این حال، این نیاز به ماشین‌آلات تخصصی دارد تا به طور موثر از فرآیند خطی کاری، جداسازی و جمع‌آوری پشتیبانی کند. تجهیزات هیدرولیک مورد نیاز برای برداشت سیب زمینی، به عنوان مثال، شامل دستگاه های برداشت سیب زمینی، بادگیر، سیستم های نقاله، و ماشین آلات دسته بندی و درجه بندی می شود. با نزدیک شدن به زمستان، کشت گندم تا اواسط آبان ادامه خواهد داشت و بسیاری از کشاورزان از این زمان برای شخم زدن و آماده سازی مزارع خود قبل از سال جدید استفاده خواهند کرد.

هیدرولیک در کشاورزی

سیر تکاملی هیدرولیک در کشاورزی

ماشین‌های هیدرولیک برای قرن‌ها در کشاورزی مورد استفاده قرار می‌گرفتند، شواهدی وجود دارد که قدمت آن به تمدن باستان بازمی‌گردد. ماشین‌های هیدرولیک اولیه عمدتاً بر مدیریت آب، آبیاری و تولید برق متمرکز بودند تا ماشین‌آلات خاصی که امروزه آن را درک می‌کنیم. انقلاب صنعتی نقش مهمی در کاربرد نیروی هیدرولیک در کشاورزی ایفا کرد و پیشرفت‌ها در فناوری و ماشین‌آلات تا قرن بیست و یکم ادامه یافت.

  • قرن 18 – 19 – ماشین آلات کشاورزی مانند پرس هیدرولیک و پمپ های هیدرولیک توسعه یافتند.
  • در اوایل قرن بیستم، تراکتورها در اوایل دهه 1900 شروع به نصب سیستم های هیدرولیک برای تامین توان ادوات مختلف کشاورزی از جمله گاوآهن و کولتیواتور کردند.

اواسط قرن بیستم – توسعه بیل لودری تراکتوری مکانیکی هیدرولیک، انقلابی در حرکت زمین و توسعه زمین در کشاورزی ایجاد کرد.

  • اواخر قرن بیستم – پیشرفت در فناوری منجر به توسعه تجهیزات تخصصی تر مانند سمپاش های هیدرولیک برای سمپاشی محصولات و موتورهای هیدرولیک برای تجهیزات برداشت نیرو شد.

مزایای هیدرولیک در ماشین آلات کشاورزی

هیدرولیک روش انجام وظایف کشاورزی را متحول کرده است، کارایی را افزایش داده و بهره وری را افزایش می دهد. در اینجا به هشت مزیت هیدرولیک در کشاورزی اشاره می کنیم.

  • قدرت و تطبیق پذیری

سیستم های هیدرولیک قدرت و نیروی بالایی را ارائه می کنند و آنها را برای طیف گسترده ای از کاربردهای کشاورزی مناسب می کند. آنها می توانند به طور موثر بارهای سنگین را تحمل کنند، ماشین آلات را کار کنند و کارهایی مانند بلند کردن، حفاری و کشیدن را انجام دهند.

هیدرولیک در کشاورزی

  • دقت، درستی

با تنظیم نرخ جریان و سطوح فشار، کشاورزان می توانند عملکرد تجهیزاتی مانند تراکتور، دروگر و سمپاش را به خوبی تنظیم کنند. این دقت به بهینه سازی بهره وری و به حداقل رساندن ضایعات کمک می کند.

  • افزایش بهره وری

سیستم های هیدرولیک نیرو را از طریق سیال تحت فشار انتقال می دهند. این طراحی اتلاف انرژی را در حین انتقال به حداقل می رساند و در نتیجه راندمان را در مقایسه با سیستم های مکانیکی بهبود می بخشد. همچنین زمان پاسخ سریع‌تری را ارائه می‌کند که عملکرد سریع و دقیق ماشین‌آلات را ممکن می‌سازد.

  • سازگاری

هیدرولیک را می توان به راحتی در تجهیزات کشاورزی موجود ادغام کرد یا بر روی ماشین های قدیمی تر نصب کرد. این سازگاری به کشاورزان اجازه می دهد تا ماشین آلات خود را بدون تغییر یا جایگزینی قابل توجه ارتقا دهند و در زمان و هزینه صرفه جویی کنند.

  • ایمنی

ویژگی هایی مانند شیرهای کاهش فشار و مکانیسم های حفاظت اضافه بار به جلوگیری از آسیب تجهیزات و اطمینان از ایمنی اپراتورها کمک می کند. قطعات هیدرولیک نیز کمتر در معرض گرم شدن بیش از حد یا آسیب ناشی از بارهای اضافی هستند و قابلیت اطمینان کلی سیستم را افزایش می دهد.

هیدرولیک در کشاورزی

  • دوام و نیاز به نگهداری کمتر

سیستم های هیدرولیک که به دلیل دوام و مقاومت در برابر شرایط سخت محیطی شناخته می شوند، می توانند در برابر گرد و غبار، رطوبت و دماهای شدید مقاومت کنند و برای استفاده در کشاورزی مناسب باشند. همچنین معمولاً نسبت به سیستم‌های مکانیکی به تعمیر و نگهداری کمتری نیاز دارند که در نتیجه باعث کاهش زمان خرابی و کاهش هزینه‌های عملیاتی می‌شود.

  • بهره وری

با استفاده از قدرت سیستم های هیدرولیک، کشاورزان می توانند وظایف را سریعتر و کارآمدتر انجام دهند. ماشین آلات هیدرولیک می توانند بارهای کاری بزرگتر را تحمل کنند، چندین عملکرد را به طور همزمان انجام دهند و در زمین های چالش برانگیز و صعب العبور کار کنند که منجر به افزایش بهره وری و بهبود عملکرد محصول می شود.

  • مقرون به صرفه

در حالی که سیستم های هیدرولیک ممکن است نیاز به سرمایه گذاری اولیه بالایی داشته باشند، در دراز مدت مقرون به صرفه هستند. کارایی و دوام ماشین آلات می تواند منجر به کاهش مصرف سوخت، کاهش هزینه های تعمیر و نگهداری و طول عمر بیشتر تجهیزات شود و به کشاورزان در صرفه جویی در هزینه ها کمک کند.

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 اظهار نظر
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

درباره بنوان

گروه بازرگانی بنوان یک تیم حرفه ای است که با توجه به اهمیت توسعه مکانیزاسیون در حوزه صنعت ادوات کشاورزی و حاکمیت وضع نابسامان در این حوزه که اغلب ناشی از سوء رفتار برخی از تولید کنندگان و توزیع کنندگان سود جو، که آن هم متاثر از به روز نبودن دانش کشاورزان و عدم رسیدگی کافی مسئولین به این امر مهم می باشد، ورود به عرصه توزیع ادوات کشاورزی کرده است.

بنوان را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

آخرین مقالات

در خبرنامه ما عضو شوید

با عضویت در خبرنامه از آخرین اخبار و تخفیف ها زودتر از دیگران آگاه میشوید.

سبد خرید
Facebook Email Instagram YouTube Pinterest linkedin WhatsApp WhatsApp Telegram
ورود | ثبت نام
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
درخواست بازیابی رمز عبور
لطفاً پست الکترونیک یا موبایل خود را وارد نمایید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
ایمیل بازیابی ارسال شد!
لطفاً به صندوق الکترونیکی خود مراجعه کرده و بر روی لینک ارسال شده کلیک نمایید.
تغییر رمز عبور
یک رمز عبور برای اکانت خود تنظیم کنید
تغییر رمز با موفقیت انجام شد