پشتیبانی آنلاین
۹۸۹۱۵۴۶۰۲۰۲۲+
پشتیبانی آنلاین

  +۹۸۹۱۵۴۶۰۲۰۲۲

عیب یابی های رایج در موتور و ترمز تراکتور

اشتراک گذاری:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Pinterest
print
امتیاز این مطلب:
5/5

عیب یابی های رایج در موتور و ترمز تراکتور

عیب یابی های رایج در موتور و ترمز تراکتور

تراکتور یک ماشین مدرن است که برای کشاورزان با زمین های بزرگ مفید است. این یک ماشین چند منظوره است که وظایف مختلفی مانند شخم زدن، تسطیح و کنترل علف های هرز را انجام می دهد. علاوه بر این، اگر می خواهید کار خود را در مدت زمان کوتاهی به پایان برسانید، دستگاهی با زمان کارآمد است.
با وجود تمام مزایایی که این دستگاه دارد، گهگاه با مشکلاتی مواجه می شود. این مشکلات از خرابی موتور گرفته تا سیستم های ترمز و روشنایی معیوب و غیره را شامل می شود. این نباید شما را دلسرد کند، زیرا ما توصیه های درستی برای غلبه بر عیب یابی های رایج در موتور و ترمز تراکتور و لذت بردن از تجربه کشاورزی شما خواهیم داشت.

مشکلات موتور تراکتور

موتور جزء مهمی است که نیرو را برای سایر قطعات متحرک تامین می کند. قبل از اینکه تصمیم بگیرید برای تعمیر آن از یک مکانیک هزینه کنید، چرا سعی نمی کنید برخی از این مشکلات را خودتان عیب یابی کنید؟ اگر موتور شما خراب است، می توانید با انجام این مراحل شروع کنید.

  • ضربه یا کوبش موتور

ضربه موتور زمانی است که یک موتور صدای تق تق یا پینگ تولید می کند که می تواند به معنای چندین مشکل باشد. یک موتور خوب اجازه می دهد تا عملیات روان از زمان راه اندازی تا خاموش شدن انجام شود.

یکی از دلایل اصلی ضربه موتور می تواند استفاده از سوخت با درجه اکتان پایین باشد. ما می توانیم رتبه بندی اکتان را به عنوان توانایی سوخت برای جلوگیری از انفجار بالغ مخلوط هوا و سوخت توصیف کنیم. شما می توانید با استفاده از بنزین با درجه اکتان بالا از آنچه سازنده تجویز کرده است، بر چنین مشکلی غلبه کنید.

عیب یابی های رایج در موتور و ترمز تراکتور

یکی دیگر از دلایل کوبیدن موتور، استفاده از شمع نادرست یا اشتباه است. شمع های مختلف دارای محدوده حرارتی متفاوتی هستند، بنابراین استفاده از شمع نادرست از سرویس کارآمد منجر به ضربه موتور جلوگیری می کند.

هنگامی که شمع شکاف نادرست داشته باشد باعث کوبش موتور می شود. شکاف نقطه ای است که در آن این شمع باعث احتراق مخلوط هوا و سوخت می شود که به تامین انرژی تراکتور کمک می کند. یک شکاف باریک جرقه ضعیفی ایجاد می کند که شکاف وسیع از شلیک جرقه به هیچ عنوان جلوگیری می کند. می توانید با یک متخصص تماس بگیرید تا شکاف مناسب را برای شلیک جرقه در فواصل زمانی صحیح تنظیم کنید.

  • موتور نمی تواند روشن شود

این یکی از بزرگترین چالش ها در اکثر موتورها و عیب یابی های رایج در موتور و ترمز تراکتور است. هنگامی که سوییچ را می چرخانید، ممکن است فقط صدای سوییچ را بشنوید و متوقف شود. در اینجا، اولین تشخیص این است که وضعیت باتری خود را بررسی کنید، که می تواند:

  • بستهای خورده شده که از عبور جریان جلوگیری می کند
  • کابل های باتری آسیب دیده
  • باتری تمام شده است

با بازرسی کابل ها و ترمینال ها شروع کنید و بعدا باتری را تست کنید. در صورت کمبود دستگاه تست باتری، باتری را جدا کرده و برای آزمایش به فروشگاه قطعات خودرو ببرید.

  • موتور استارت می خورد اما روشن نمی شود

اگر موتور با اینکه استارت می خورد نتواند روشن بشود، می توانید به دو چیز مشکوک شوید. ابتدا وضعیت فیلتر بنزین و خطوط سوختی که از باک به موتور می گذرد را بررسی کنید. مسدود شدن خطوط سوخت و فیلترها مانع از دسترسی سوخت به مقصد می شود و در نتیجه منبع موتور را خفه می کند. تنها راه حل این است که این فیلتر سوخت را تمیز یا تعویض کنید تا هرگونه انسداد از بین برود.

  • موتور روشن می شود اما بعد از مدتی خاموش می شود

اگر تراکتور شما شروع به کار کرد اما بعد از یک مدتی خاموش شد، وضعیت سوخت را بررسی کنید. قابل ذکر است که بنزین و گازوئیل به دو روش مختلف مشتعل می شوند. در مورد گازوئیل، یک موتور تحت تراکم بالا و پاشش سوخت مشتعل می شود، در محفظه احتراق که پیستون مخلوط هوا و سوخت را در داخل سیلندر فشرده می کند. یک موتور بنزینی برای مشتعل شدن نیاز به جرقه دارد. از این رو باید شمع ها، جرقه زنی خوبی داشته باشد تا باعث احتراق شود.

  • موتور بیش از حد داغ می شود

هنگامی که موتور بیش از حد داغ می شود، نشان دهنده وجود نقص در سیستم خنک کننده است. اولین هشدار ما این است که از باز کردن درپوش رادیاتور در هنگام داغ بودن موتور احتیاط کنیم. چنین اقداماتی می تواند مایع خنک کننده را تحت فشار قرار دهد و درپوش را به پرواز درآورد و در نتیجه بخار داغ شما را می سوزاند.

 در مرحله بعد، مطمئن شوید که این رادیاتور دارای یک مایع خنک کننده است از سطح پری برخوردار است، زیرا رادیاتور خالی موتور شما را به شدت خراب می کند. از استفاده از آب لوله کشی برای پر کردن رادیاتور خودداری کنید زیرا دارای مواد معدنی مختلفی است که می تواند باعث مسدود شدن و تشدید مشکل شود. از نسبت اختلاط پنجاه به پنجاه آب مقطر و ضد یخ استفاده کنید و همانطور که گفته شد از آب خالص استفاده نکنید.

عیب یابی های رایج در موتور و ترمز تراکتور

اگر پره های رادیاتور گل آلود یا گرد و غبار هستند، از هوای فشرده استفاده کنید. پره های کثیف مانع از کاهش دمای مایع خنک کننده توسط رادیاتور می شوند. اگر این اصول اولیه جواب نداد، می توانید با یک فرد ماهر در این زمینه تماس بگیرید.

نقص ترمز تراکتور

از عیب یابی های رایج در موتور و ترمز تراکتور است که به دلیل ماهیت سیستم ترمز رخ می دهد. ترمز خوب کلید ایمنی شما و عموم مردم است. دلایل عمومی خرابی ترمز عبارتند از:

  • نگهداری نادرست
  • ایرادات تولید کننده

بیشتر ترمزهای تراکتور به صورت هیدرولیکی کار می کنند. بعد از چند سال باید تمام قطعات ترمز را تعمیر یا تعویض کرد زیرا طول عمر آنها یک زمان مشخص دارد. خبر خوب این است که هنگامی که وضعیت ترمز شما رو به وخامت است، تراکتور شما سیگنال هایی را به شما ارائه می دهد. در ادامه علائم ترمز معیوب اشاره می شود:

1- صداهای جیرجیر، جیغ یا ساییدن

هنگامی که شروع به شنیدن صدای بلندی می کنید که با ترمز کردن به پایان می رسد، نشانه این است که لنت ترمز شما خراب است. برخی از لنت‌های ترمز فلزی هستند و هنگام تماس با دیسک می‌توانند چنین صدایی تولید کنند. هنگامی که با چنین وضعیتی روبرو می شوید، آن لنت های ترمز را قبل از اینکه به روتور شما آسیب برسانند، تعویض کنید، که بعدا تعمیر آن هزینه بر است.

با این حال، ممکن است هنگام ترمز کردن، صدای خراش را بشنوید که ناشی از چیزهای مختلف است. یکی از احتمالات می تواند سنگ یا شنی باشد که در کالیپر ترمز گیر کرده است. یکی دیگر از دلایل سر و صدا عدم روانکاری است. همچنین ممکن است کفشک ترمز به دلیل زنگ زدگی روی صفحه ترمز کشیده شود. در مجموع اطمینان حاصل کنید که هر جزء خارجی در سیستم، مانند شن یا سنگ را حذف کرده اید.

عیب یابی های رایج در موتور و ترمز تراکتور

2- لرزش

لرزش یا لرزش در فرمان می تواند به دلیل ناهمواری روتور باشد. روتورهای ترمز دیسک های بزرگی در داخل چرخ ها هستند. همانطور که لنت ترمز را فشار می دهید، این روتورها را در آغوش می گیرد و در نتیجه تراکتور شما را کند می کند. اطمینان حاصل کنید که همه روتورها یکنواخت و صاف هستند.
یک سطح ناهموار روتور می تواند باعث شود روتور هنگام چرخش به یکی از لنت های ترمز خود برخورد کند و در نتیجه، وقتی لنت ترمز به چنین برآمدگی در روتور برخورد می کند، ممکن است احساس لرزش کنید.
یکی دیگر از دلایل ترمز ناگهانی و سخت زمانی است که کالیپر ترمز به درستی رها نمی شود. نقش لنت ترمز فشار دادن تمام لنت های ترمز روی روتورهای ترمز برای کاهش سرعت تراکتور است. پیستون درون این واحدهای کالیپر، باعث تماس می شود. این پیستون می تواند به دلیل سایش ناشی از زباله های جاده و یا گرما چسبنده شود. شما می توانید با بازسازی کالیپر ترمز این مشکل را حل کنید.

3- بوی سوختن در هنگام رانندگی

هنگامی که پس از ترمز شدید، بوی تند شیمیایی و سوختگی را احساس می کنید، نشان دهنده گرم شدن بیش از حد کلاچ یا ترمز است. یک راه حل سریع این است که در مکانی امن توقف کنید و اجازه دهید این ترمزها خنک شوند. عدم انجام این کار ممکن است منجر به گرم شدن روغن ترمز شود و در نتیجه خرابی ترمزها را در پی داشته باشد.
اگر این بو از یک چرخ می آید، نشانه آن است که ممکن است کالیپر ترمز گیر کرده باشد. در این مرحله، رانندگی بدون تعمیر ممکن است خطرناک باشد. وضعیت این کالیپرهای ترمز را بررسی کنید و در صورت ضعیف بودن آنها را تعویض کنید.
عیب یابی های رایج در موتور و ترمز تراکتور

4- تراکتور با ترمز گرفتن بالا و پایین می رود

هنگامی که تراکتور شما هنگامی که ترمز تیز می گیرید پرش می کند، این احتمال وجود دارد که با کمک فنرهای خراب کار می کند. هنگامی که تراکتور هنگام ترمز گرفتن از یک طرف می کشد، ممکن است مشکل کالیپر یا ترمز باشد. به عنوان مثال، یک کالیپر ممکن است تمام فشار را در هنگام ترمز وارد کند که منجر به توقف نامتعادل شود.
شما می توانید این مشکل را با تعویض کمک فنرهای جدید برطرف کنید. همچنین کالیپر ترمزها را بررسی کرده و در صورت ایراد آن ها را تعمیر کنید.

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 اظهار نظر
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

درباره بنوان

گروه بازرگانی بنوان یک تیم حرفه ای است که با توجه به اهمیت توسعه مکانیزاسیون در حوزه صنعت ادوات کشاورزی و حاکمیت وضع نابسامان در این حوزه که اغلب ناشی از سوء رفتار برخی از تولید کنندگان و توزیع کنندگان سود جو، که آن هم متاثر از به روز نبودن دانش کشاورزان و عدم رسیدگی کافی مسئولین به این امر مهم می باشد، ورود به عرصه توزیع ادوات کشاورزی کرده است.

بنوان را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

آخرین مقالات

در خبرنامه ما عضو شوید

با عضویت در خبرنامه از آخرین اخبار و تخفیف ها زودتر از دیگران آگاه میشوید.

سبد خرید
Facebook Email Instagram YouTube Pinterest linkedin WhatsApp WhatsApp Telegram
ورود | ثبت نام
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
درخواست بازیابی رمز عبور
لطفاً پست الکترونیک یا موبایل خود را وارد نمایید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
ایمیل بازیابی ارسال شد!
لطفاً به صندوق الکترونیکی خود مراجعه کرده و بر روی لینک ارسال شده کلیک نمایید.
تغییر رمز عبور
یک رمز عبور برای اکانت خود تنظیم کنید
تغییر رمز با موفقیت انجام شد