پشتیبانی آنلاین
۹۸۹۱۵۴۶۰۲۰۲۲+
پشتیبانی آنلاین

  +۹۸۹۱۵۴۶۰۲۰۲۲

عیب یابی های رایج در لاستیک ها و انتقال توان تراکتور

اشتراک گذاری:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Pinterest
print
امتیاز این مطلب:
5/5

عیب یابی های رایج در لاستیک ها و انتقال توان تراکتور

عیب یابی های رایج در لاستیک ها و انتقال توان تراکتور

تعمیر و نگهداری تراکتور ساده ترین راه در زمان و هزینه است که می توانید برای حفظ سالم بودن تراکتور و عمر طولانی آن صرف کنید. اگر تراکتور جدیدتری خریده اید، می‌توانید گارانتی را مطالعه کنید، زیرا اکثر سازندگان تراکتور، تعمیر قطعات آسیب‌دیده یا معیوب را در صورتی که مالک آن را دستکاری کرده باشد، پوشش نمی‌دهند.
تراکتورهای مدرن فنی تر و پیچیده هستند، بنابراین شما باید از هر نوع تعمیر موتور یا گیربکس آن توسط خودتان خودداری کنید. می توانید از خدمات پس از فروش استفاده کنید. کاری که می کنید آن است که روی تعمیر و نگهداری عمومی مانند تعویض روغن و بررسی و حساس بودن نسبت به مشکلات کوچک تمرکز کنید که در همه حال به آسانی قابل حل می باشند. یکی از بزرگترین نکاتی که به شما در تعمیر و نگهداری تراکتور کمک می کند، گزارش نگهداری و سرویس بر طبق برنامه است که در یک دفترچه ثبت می کنید. درست مانند وسیله نقلیه شما، تراکتور شما نیاز به تعمیر و نگهداری برنامه ریزی شده دارد. تفاوت بزرگ بین وسایل نقلیه و تراکتورها در این است که شما تعمیر و نگهداری تراکتور را بر حسب ساعت حساب می کنید تا کیلومتر.
1- مشکلات تایر
لاستیک ها باید در شرایط مناسبی باشند تا حرکت تراکتور شما را بهبود بخشد و ایمنی را حفظ کند. برای اطمینان از سالم بودن لاستیک های خود، باید دائماً آنها را چک کنید. در اینجا مشکلات رایج مربوط به لاستیک که احتمالا با آن مواجه می شوید اشاره خواهد شد:
1- آج های لاستیک صاف شده است
بسیاری از تراکتورداران با فرسوده شدن لاستیک ها با یک سری چالش هایی مواجه می شوند. خوب، نباید انتظار داشت که تایرها برای همیشه کار کنند زیرا آنها از مواد لاستیکی ساخته شده اند و ساییده شدن آنها طبیعی است. علاوه بر جنس آنها، با توجه به اینکه، لاستیک‌ها وزن کامل تراکتور شما را تحمل می‌کنند، یعنی حرکت غلتشی و تکان‌دهنده در هنگام رانندگی با آن، باعث صاف شدن سطح آنها می‌شود.
لاستیک ها باید از کیفیت بالایی برخوردار باشند تا از فرسودگی زودرس جلوگیری شود. بنا به دلایل مختلف قبل از استفاده از تراکتور، یک بازرسی بصری با دور زدن انجام دهید.

عیب یابی های رایج در لاستیک ها و انتقال توان تراکتور

2- سایش ناهموار آج
لاستیک ها ممکن است به طور یکنواخت صاف نشوند. به عنوان مثال، یک لاستیک ممکن است در لبه‌های آن ساییده شود و در قسمت های دیگر آج‌های بیشتری داشته باشد. یکی از بزرگ‌ترین عواملی که در فرسودگی ناهموار لاستیک‌ها نقش دارد این است که خودرو ممکن است تراز ضعیفی داشته باشد یا به قول معروف فرمان به یک طرف بکشد. در مجموع وزن کل تراکتور باید به یک اندازه روی چرخ های آن توزیع شود. یک تراکتوری که ترازی نامناسب را داشته باشد ممکن است در عرض چند ماه لاستیک های نو را خراب کند. در واقع این مشکل صرفا برای سواری ها نیست و برای تراکتورها هم ممکن است پیش بیاید. برای این موضوع، به صورت دوره ای وضعیت تراکتور و چرخ های خود را چک کنید.
3-صاف شدن گل به گل و کنده کنده شدن لاستیک
کنده کنده شدن بر روی لبه لاستیک شما در اثر ضربه های بد رخ می دهد. از سوی دیگر، صاف شدن گل به گل روی آج می تواند به دلیل استارت ها یا ضربه های بد و ناگهانی باشد. همچنین پیشنهاد می شود که بررسی کنید تا تمام کمک فنرها در شرایط مناسب هستند.
3- ارتعاش و لرزش در آسفالت
اگر لاستیک‌ها در سرعت عادی حرکت، می‌لرزند، احتمال عدم تعادل یا عدم بالانس بودن لاستیک ها وجود دارد. چنین شرایطی نیاز به رفع سریع مشکل و بالانس کردن آنها می باشد.

2- چگونه لاستیک ها را برای مدت طولانی نگهداری کنیم

به عنوان یک کاربر، باید برخی از روش های تعمیر و نگهداری زیر را انجام دهید تا عمر لاستیک های خود را افزایش دهید. این نکات در حفظ خوب وضعیت لاستیک بسیار عالی هستند.
1- فشار باد
با بررسی و حفظ فشار باد به صورت صحیح می توان عمر تایر را افزایش داد. کار با فشار باد نامناسب ممکن است منجر به کندی حمل و نقل، افزایش سایش و پارگی و افزایش خطر انفجار شود.
اول اینکه فشار تایرها می تواند تغییر کند زیرا هر ماه یک پوند در هر اینچ مربع (psi) از دست می دهند و این طبیعی می باشد. دلیل دیگر این است که در طول زمستان، دمای سردتر ممکن است منجر به کاهش فشار هوا شود. و در نهایت، در طول تابستان، هوای گرم می تواند فشار باد لاستیک ها را افزایش دهد.

عیب یابی های رایج در لاستیک ها و انتقال توان تراکتور

2- جا به جایی لاستیک ها برای هر 5000 مایل یا 8000 کیلومتر
یک تراکتور دو چرخ متحرک می تواند سایش غیر یکسان لاستیک را تجربه کند که در این مورد می توان لاستیک چپ و راست را جا به جا کرد. برای لاستیک‌های چهار چرخ متحرک، لاستیک‌های جلو سریع‌تر از لاستیک‌های عقب فرسوده می‌شوند که در این مورد هم می توان لاستیک های جلو و عقب ( در صورتی که اندازه برابر داشته باشند) یا چپ و راست را با هم عوض کرد. در مجموع یک اپراتور ماهر باید تمام چرخ ها را در موقعیت های مختلف به کار بگیرد تا به آنها استراحت دهد و سایش یکنواخت را برای آنها فراهم کند. جا به جایی بهترین اقدام برای افزایش عمر لاستیک هاست.
3- مشکلات سیستم انتقال توان
یکی از عیب یابی های رایج در لاستیک ها، انتقال توان و تعلیق تراکتور مربوط به انتقال توان می باشد. سیستم انتقال توان تراکتور شما از توان موتور برای چرخاندن چرخ ها استفاده می کند و موتور شما را روی دور خاصی بر دقیقه نگه می دارد. چیدمان و آرایش سیستم انتقال توان بستگی به نوع محرک دارد، خواه دو چرخ متحرک یا چهار چرخ محرک. مشکلات عمده انتقال توان در زمینه به بازرسی، جداسازی، تمیز کردن و بازسازی دارد. بخش های یک سیستم انتقال توان عبارتند از:
کلاچ
گیربکس
دیفرانسیل
آکسل
در اینجا علائم سیستم انتقال توان خراب را اشاره می کنیم:
1- صداهای عجیب
اگر تراکتور شما صدای مختلفی مثل قر قر یا تق تق یا ناله را بروز می دهد، ممکن است مشکلی در سیستم گیربکس وجود داشته باشد. هم در گیربکس های اتومات در تراکتورهای جدید و هم در گیربکس دستی در تراکتورهای سنتی. صدای گیربکس های دستی یا دنده ای احتمالا بلندتر می باشد. این صداها مقطعی نبوده و به صورت مداوم از گیربکس شنیده می شود. یکی دیگر از نشانه های ضعیف بودن سیستم انتقال قدرت، مواجه شدن با صدای تق تق هنگام تعویض دنده است که این ضدا مقطعی بوده و فقط در این هنگام شنیده می شود. موارد مختلف را بررسی کنید و در صورت نیاز به تعمیرکار مراجعه داشته باشید.

عیب یابی های رایج در لاستیک ها و انتقال توان تراکتور

2- نشت مایع
تراکتور شما دارای شش مایع اصلی است که هر کدام کار خود را انجام می دهند. یکی آب است که برای خنک کاری رادیات استفاده می شود. یکی روغن موتور است که آن هم برای روانکاری و خنک کاری و دیگر اهداف استفاده می شود. دیگری روغن گیربکس است که برای روانکاری دنده ها استفاده شده و از روغن موتور ویسکوزیته بیشتری دارد. دیگری روغن ترمز است که برای ترمزگرفتن استفاده می شود. روغن فرمان نوع دیگری است که در فرمان های هیدرولیک کاربرد دارد و در آخر هم آبی است که برای شستن شیشه ها بوسیله برف پاک کن استفاده می شود و در تراکتورهای به روزتر کارایی دارد. اگر مایعات از کم شده، بخار شده یا نشت کنند و به سرعت جایگزین نشوند، می توانند مشکلات موتور را تشدید کنند. چک کردن مداوم سطح این مایعات و کنترل نشتی ها جزء موارد بسیار لازم در کار با تراکتور می باشد تا در هنگامی که نیاز به تراکتور می باشد و در اوج کار با آن قرار داریم، دچار خرابی و توقف نشویم.
3- سر و صدا
سر و صدای زیاد نشانه خرابی است. برای مثال، اگر تراکتور خود را در حالت درجا کار می‌کنید و صدای ضربه های پر سر و صدا را می شنوید، برای بررسی موتور به تعمیرگاه بروید. علت ممکن است کم شدن مایع یا استفاده از مایع یا سیال اشتباه باشد که باعث ایجاد چنین مشکلاتی هایی می شود. احتمال دیگری که برای سر و صدای درجا، می تواند وجود داشته باشد، دندانه های چرخ دنده یا بلبرینگ ها باشند که نیاز به تعویض دارند.

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 اظهار نظر
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

درباره بنوان

گروه بازرگانی بنوان یک تیم حرفه ای است که با توجه به اهمیت توسعه مکانیزاسیون در حوزه صنعت ادوات کشاورزی و حاکمیت وضع نابسامان در این حوزه که اغلب ناشی از سوء رفتار برخی از تولید کنندگان و توزیع کنندگان سود جو، که آن هم متاثر از به روز نبودن دانش کشاورزان و عدم رسیدگی کافی مسئولین به این امر مهم می باشد، ورود به عرصه توزیع ادوات کشاورزی کرده است.

بنوان را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

آخرین مقالات

در خبرنامه ما عضو شوید

با عضویت در خبرنامه از آخرین اخبار و تخفیف ها زودتر از دیگران آگاه میشوید.

سبد خرید
Facebook Email Instagram YouTube Pinterest linkedin WhatsApp WhatsApp Telegram
ورود | ثبت نام
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
درخواست بازیابی رمز عبور
لطفاً پست الکترونیک یا موبایل خود را وارد نمایید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
ایمیل بازیابی ارسال شد!
لطفاً به صندوق الکترونیکی خود مراجعه کرده و بر روی لینک ارسال شده کلیک نمایید.
تغییر رمز عبور
یک رمز عبور برای اکانت خود تنظیم کنید
تغییر رمز با موفقیت انجام شد